- Kekemelik ,
- Akıcılık Bozuklukları ,
- Artikülasyon Bozukluğu ,
- Konuşma Sesi Bozuklukları ,
Tevfikbey Mahallesi Maslakçeşme Caddesi No:26, Küçükçekmece, İstanbul
Tarabya mahallesi Mehmet Akif, Tavukçuyolu Cd No:106/2, Ümraniye, İstanbul 34774
Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
da...n
Nida hocamızla tanıştığımız için gerçekten çok mutluyuz. Oğlum konuşma konusunda çok zorlanıyordu ama hocamızın ilgisi, sabrı ve tatlı dili sayesinde çok güzel ilerleme kaydettik. Hem çocuğuma hem bize çok destek oldu. Ne zaman bir şey sorsak, içtenlikle cevapladı. Seanslara isteyerek gidiyoruz, çocuğum da çok seviyor. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.
• Özel İnsan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi • Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu •
Ş
şe...
Nida hanımla iyi ki karşılaştık. Oğlumun dil konuşma sürecinde bize çok emeği oldu. Aldığımız dersler, içerik olarak zengin ve oğluma uygun ders planlanmıştı. Verdiği eğitim sayesinde bugün mezun olduk. Çok ilerleme kaydettik ve başardık. Katkısı emeği çok fazla. Nida hanım alanında çok başarılı sabırlı ilgili ve çok iyiydi. Oğlumun konuşmasında aldığımız sonuç için de size minnettarız. Gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Biz süreci çok iyi tamamladık ve oğlum çok rahat konuşabiliyor.
ay...z
Oğlumun anlaşılırlığı çok düşüktü. Nida hanım sürecin ilk gününden beri neyi hangi amaçla yaptığını çok güzel açıklıyor. Oğlumla kurduğu bağ çok güzel oğlum ödevlerini severek yapıyor. Anlaşılırğı da günden gine artıyor İyi ki denk gelmişiz.
• Yeditepe Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi • Randevu •
P
p....t
Konusma geriliği olan oğlumun zorlu sürecinde karşımıza çıktı Nida hocam gerek sevecenligi gerek işine olan saygısı ve mükemmeliyetçi tavrı bizim için çok büyük bir şanstı çok yol katettik sayesinde iyiki Nida hocam herkese gönül rahatlığıyla öneririm
m ...ö
Merhabalar oğlumun artikülasyon bozukluğu var Nilda hanımla çok yol kat ettik alanında çok başarılı bir dil terapisi kesinlikle tavsiye ederim ayrıca çocuklara yaklaşımı inanılmaz iyi
• Özel İnsan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi • Artikülasyon Bozukluğu Terapisi •
h....k
nida hanım bizim için çok değerli bir terapist oğlumun kekemelik sürecinde tanıştık ve gecikmiş konuşmamız vardı ve bu süreçte o kadar memnun kaldıkki kesinlikle sonuna kadar tavsiye edebilirim iyiki tanımışız ona çok minnettarız
• Özel İnsan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi • Akıcılık Bozukluğu Terapisi •
eb...u
Benim 7 yaşımdan beri kekemelik problemim var. Nida hocamı ilk seanstan çok sevmiştim ve başlayalı 6 ayımı doldurdum. Nida hocam sayesinde kekemeliğim biraz daha indi, benimle iletişimi, teknikleri anlatışı çok güzel. şuan hala devam ediyorum sizinde çevreniz de kekeme birisi varsa Nida hocaya güvenebilirsiniz.
• Özel İnsan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi • Dil Terapisi •
Nida Surmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nida Surmen, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Nida Surmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi, Konuşma Terapisi.
Nida Surmen adresi nerede?Nida Surmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tevfikbey Mahallesi Maslakçeşme Caddesi No:26 İstanbul
- Tarabya mahallesi Mehmet Akif, Tavukçuyolu Cd No:106/2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nida Surmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nida Surmen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nida Surmen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nida Surmen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nida Surmen hangi dilleri konuşuyor?Nida Surmen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nida Surmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nida Surmen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nida Surmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Nida Surmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dil ve konuşma terapistleri
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dil ve konuşma terapistleri