Doktor Muayehanesi

2016 yılında hamilelik takibi hizmeti aldım. Kontrol randevuları giderek kısaldı ve sorduğum her soru hamilelikte normal olarak cevaplandırıldi. 38. Hafta çatı muayenesinde açılma var denilerek doğuma alındim. Açılma tamamlanmadan suni sancı verildi ve bebeğin suyu kese delinerek boşaltıldı. Sancılar siklasinca dogumhaneye alındim. Doktorun bone ve ameliyat onlüğü yoktu. ayaklarinda galos bile yoktu.Uzun süre doğum gerçekleşmeyince Doktor içeride bir şeyin takıldığını söyşedi. Çok zor bir doğum oldu. Bebeğimin sağ kolu doğum felci geçirerek hareketsiz kaldı kürek kemiği kırıldı ve enfeksiyon kaparak 6 gun yoğun bakımda kaldı. Doğumda takılan şey bebeğimin omzuymuş ve aşırı müdahale ile kol ve omuz sinirleri zedelenmiş. Gayet basit seylermiş gibi herhangi bir sekel yok deyip eve gönderdi. Kızım 2.5 yaşında hala koluyla ilgili tedavi görüyor.

• başka bir yer Gebelik takibi ve doğum  •

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

İlk gebeliğim olmasına rağmen, güler yüzü ve ilgili davranışlarıyla doğum öncesi korkularımı yenmemi sağladı. Sorunsuz bir doğumla çocuğumuza kavuştuk. Her şey için teşekkürler Nida hocam.

•  •

• H

gebeliğimin 7.ayına giriyorum aslında bu 2.hamileliğim ilkinde gönül rahatlığı ile iyi bi doktor bulabilmiştim.2.sinde ise birçok dr a gittim ama güven duygusunu hissedemedim taki nida dr ile karşılaşana kadar.güler yüzlü ilgili bi dr çook güveniyorum ve doğumumuda onun ellerine emanet ediyorum

•  •

Profili düzenle veya yönet