Dr. Nijat BABAEV , Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı olarak , tıp eğitimini Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamış, ardından Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanlık eğitimini almıştır.

Eğitim ve meslek hayatı boyunca çeşitli üniversite ve eğitim araştırma hastanelerinde görev yapmış olan Dr. Babaev, 9 Eylül Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Konya Şehir Hastanesi, Kastamonu ve Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde çalışmıştır.
Dr. Babaev, estetik ve rekonstrüktif cerrahi, doku onarımı, yanık ve doğumsal anomalilerin cerrahi tedavisi gibi alanlarda çalışmalar yapmaktadır.

Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu

Nijat Babaev
Özel muayenehane

Karabük, 78050, Karabük 78050

Görüşler

ec...a

Doktor nijat bey işinde gayet başarılı bir hekim.Karşısındakinin ne istediğini dikkatlice
    dinleyerek sonrasında bilgisi ve etkili konuşması ile size tam bir güven duygusu sağlıyor .

• Medikar Hastanesi Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu  •

sa...a

Eşim 2.derece yanık şikayetiyle Dr.Nijat Bey’e başvurdu.Yapmış olduğu pansuman ve önerdiği ilaçlar sayesinde çok kısa sürede yara iyileşti.Kendisinden çok memnun kaldık.

• Medikar Hastanesi Yara İzi Tedavisi  •