2007 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi'ni bitirdiğimden beri çeşitli dal merkezi ve hastanelerde çalışarak hastalarımın iyileşme sürecinde kendilerine eşlik ettim. Katıldığım eğitim,kurs ve sertifika programları ile mesleğimdeki güncel yaklaşımları takip ediyor, hastalarımı bütüncül bakış açısıyla değerlendirip, onlar için uygun olan egzersiz programınlarını belirlemeye özen gösteriyorum.

özel atakent cihan hastanesi

İzmit, Kocaeli 41000

• N

İyiki Siz Nimet Hocam 4 yaşındaki Oğlum Muhammede Sabırla Ve sevgi Dolu Yaklaşımıyla 15 gunde Güzel Sonuclar Aldık Oğlumun Radyoulnar sinostoz bilegindeki Döndürme Ameliyatı sonrası fizik Görmesi istendi Ve nimet Hocam Sayesinde Kısa sürede Kolunu da Rahatlıkla kullanmaya Başladı Herkese Tavsiye Ediyorum...

• özel atakent cihan hastanesi Diğer  •

• Ö

Kaza sonucu sağ aşil tendonum kopmuş ve akabinde tendon transferi ve doku kaybını kapatmak için büyük bir operasyon geçirdim. Bununla beraber eklem donması vardı. Ayağımı oynatamıyor ve yere topuk kısmından basamıyordum. Bu durumu bilen Nimet hanım çok titiz ve disiplinli bir şekilde, hafif egzersizlerle tedaviyi uzun sürece yayarak acele etmeden iyileşmeme yardımcı oldu. İlk zamanlar koltuk değneğiyle geldiğim hastaneye bitime doğru desteksiz, kendim bizzat otobüse binip gelebilecek şekilde geldim ve tedaviyi bitirdim. Nimet hanım hastasıyla oldukça ilgili ve güler yüzlü bir tavra sahiptir ve hastasının durumuna göre tedavi şeklini ve uygulamalarını ona göre yapmaktadır.

• özel atakent cihan hastanesi Diğer  •

• H

Eşimin Sağ bilek kırılması sonucu ameliyat ve sonrası Fizik Tedavi olmaya başladı. Ben hayatımda, bu kadar güler yüzlü, Sempatik, İlgili, alakalı, konusuna hakim, hastalarına pozitif enerji veren mükemmel bir İnsan görmedim. Çok başarılı , mükemmel bir hanımefendi. Saygı ve Selamlarımla

• H

Nimet hanımı çok beğeniyorum benimle çok güzel ilgileniyor yaptığı tedaviler ve antrenmanlar sayesinde kolumun iyileşmeye başladığını fark ediyorum herkese tavsiye ederim

• Ş

Annemin kalça protezi ameliyatı sonrası kendisi ile tanıştık fizyoterapi için evimize kadar gelip guleryuzu ilgi ve alakası ile annemin gelişimine çok faydası oldu. Kendisine çok teşekkür ederiz

• Özel Konak Hastanesi Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

Türkiye pubg mobile avrupa şampiyonun dan selamlar, 20 Eylül de geçirdiğim iş kazası sonucunda işaret parmağım da tendon ve sinir kesisi oluştu. 45 seanslık bir fizik tedavi ile kanca gibi duran parmağım eski düzenine onarıldı. Samimiyeti, sempatikliği ve yakalayabilirseniz o tatlı sohbeti sizi daha da motive edebilir. Nimet abla çok teşekkür ediyorum inşALLAH olman gerektiği yerlerde olursun rabbim yardımcın olsun iyi çalışmalar

• Özel Konak Hastanesi Diğer  •

İs kazasi sonucunda ulnar sinir yaralanmasi yasadim sag el son iki parmagi fizik tedavi gordu cok uzun ve mesakatli bir surecti bu surecte tecrubesi ve guler yuzuyle ilgisini hic eksik etmeden tedavimde buyuk rol oynayan nimet hanima cok tesekkur ederim

• Y

Geçirdiğim artroskopik cerrahiden sonra Nimet Hanım
    rehabilitasyon aşamasında güler yüzü, tecrübesi, dakikliği ve özgüveni ile çok yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ediyorum.

• Özel Konak Hastanesi Diğer  •

sol bilek kırığı alçısı sonrası tedavi amaçlı gittim.
    çok güleryüzlü ve sıcak yaklaşıldı.
    yetersiz bulunan seanslar arttırıldı. faydasını gördüm.

• I

Omuz kas yırtığı şikayetiyle başladığım fizik tedavi sürecinde ilgisi bilgisi ve yönlendirmeleri vasıtasıyla şifa buldum. Güleryüzlü pozitif işine hakim. Herkese tasfiye ederim.