Yüksek lisansımı tamamladıktan sonra, çeşitli eğitimler alarak psikoloji kliniklerinde ve okullarda çalışarak kariyerime devam ettim. Halihazırda, BDT (Bilişsel Davranışçı Terapi), Şema Terapi ve Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi ekollerini kullanarak eklektik bir terapi yaklaşımı ile danışanlarıma online veya yüzyüze şeklinde yardımcı olmaktayım.
- Adipsi (Susama Yokluğu) ,
- Şişmanlık (Obezite) ,
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
- Depresyon ,
- Bipolar Bozukluk ,
Kızıltoprak, The Meidan Plaza B Blok Kat:1 Daire:4 15/B Antalya/Muratpaşa, Muratpaşa 07300
- Sigortası olan hastalar
İlişki Terapisi
Şema Terapi
J
j....a
Çok verimli bi görüşmeydi inanılmaz pozitif biri Nisa hanım. Kendimi açamamaktan korkuyordum ama öyle profesyonel ki kendisi beni rahatlattı. Zor bi dönemden geçerken bana ilaç gibi gelicek eminim.
• Uzman Klinik Psikolog - Nisa Gümüş • Psikoloji Randevusu •
ay...n
Nisa Hanım'ı iyiki tanımışım. Kendisi işini severek yapan, güler yüzlü, nazik, karşısındakini çok iyi dinleyen anlayan ve tanıyan birisi. Bu sayede sorununu rahatlıkla çözdü, çok memnun kaldım, iyiki tanımışım kendisini çok iyi geldi hayatıma..
• Uzman Klinik Psikolog - Nisa Gümüş • Aile Terapisi •
bu...u
İnsan konuştuk sıra daha çok dertlerin olduğunu anlıyor. gerçekten dili çözülüyor, çok sempatik ve çok güler yüzlü biri, ilk başlarda korkan biriydim psikoloğa görünmenin bir ayıp olduğunu düşünüyordum. ama yanılıyormuşum konuşmak her şeyi çözüyor.
O
o.....
Gerçekten içten ve faydalı bir süreç geçirdim. Kendileri çok arzulu ve beni değerli hissettirdi herkese öneririm.
• Online Danışmanlık • Diğer •
Y
ya...l
Nisa hanımı tanıdığım günden itibaren kısa sürede birçok konuda bana yardımcı olduğu gibi birçok konuda da yol gösterici olmuştur.Her anlamda işini çok iyi yapan bir psikolog kendisi.Onunla tanıştığım için çok şanslı hissediyorum kendimi.
• Online Danışmanlık • •
T
t....b
Çok memnun kaldığım bir terapi süreci geçirdim. Kendisi işini severek yapan ve bunu danışanlarına da yansıtan çok kibar ve nazik bir hanımefendi terapi sürecinde dinlemeye ve anlamaya odaklı olması bana kendimi çok rahat hissettirdi bu sayede her bir terapide kendimi çok daha rahatça ve kolaylıkla ifade ederken buldum. Bana kendimi tanımamda en büyük destekçim olduğu için ve bu süreçte yolumu aydınlattığı için kendisine minnettarım.
• Uzman Klinik Psikolog - Nisa Gümüş • Randevu •
f.....
Kendisinin enerjisi ve yaklaşımı benim için çok rahatlatıcı oldu. Uzun yıllardır içimde çözemediğim şeyleri Nisa Hanım sayesinde kısa bir sürede çözmeme ve daha sağlıklı düşünmeme yardımcı oldu. Kendisi oldukça güler yüzlü anlayışlı ve yardımcı bir insan. Seanslarımızda süreyi aşmış bile olsak kesinlikle anlattığım şeyleri, hissettiklerimi hiç bir zaman bölmedi ve beni sonuna kadar dinledi.
• Online Danışmanlık • •
h....k
HERKESE MERHABALAR ,
ÖNCELİKLE NİSA HANIM İLE KARŞILAŞTIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM VE KENDİMİ ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM . AİLE İÇİ PSİKOLOJİK ŞİDDET GÖRÜYORDUM. NİSA HANIM SAYESİNDE DUYGUSAL GÜVENSİZLİĞİMİ, ÖZGÜVEN EKSİKLİĞİMİ YENDİM . NİSA HANIM. KİŞİLİĞİ VE SAKİNLİĞİ İLE BANA GÜVEN VERDİ. KENDİ BENLİĞİMİ VE ÖZGÜVENİMİ , İNSANLARA KARŞI GÜVENİM YERİNE GELDİ DİYEBİLİRİZ.
ÇOK BİLGİLİ VE TECRÜBELİ PSİKOLOĞSUNUZ. HER ZAMAN TAVSİYE EDEBİLECEĞİM VE HERKESE SİZİ ÖNERECEĞİM .• Uzman Klinik Psikolog - Nisa Gümüş • Aile Danışmanlığı •
I
i̇....
Öncelikle başka psikologlar denemiş birisi olarak en çok hoşuma giden ve bana yardımcı olan kısımdan bahsetmek istiyorum. Terapi sürecimde başından sonuna kada Nisa Hanım beni çok iyi tanıdı ve tedavinin bana özel olduğunu hissettirdi. Nisa Hanımın danışanını çok iyi anlayan ve süreci tamamen danışanının durumuna özel yürüten birisi olduğunu bildirmek isterim. Bu sayede sorunumu çok daha net bir şekilde tespit edip çözüme ulaşmanın o kadar da zor olmadığını bana göstermiş oldu kendileri. Tedavi sürecimde bana sorunları kendimin aşabileceğini göstermesi sürecin sandığımdan daha kolay ilerlemesini sağladı. Sağlıklı günler dilerim.
sa...k
• Uzman Klinik Psikolog - Nisa Gümüş • Bireysel Terapi •
Nisa Gümüş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nisa Gümüş, Psikoloji. Size Nisa Gümüş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Aile Terapisi.
Nisa Gümüş adresi nerede?Nisa Gümüş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızıltoprak, The Meidan Plaza B Blok Kat:1 Daire:4 15/B Antalya/Muratpaşa Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nisa Gümüş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nisa Gümüş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nisa Gümüş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nisa Gümüş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nisa Gümüş hangi dilleri konuşuyor?Nisa Gümüş ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Nisa Gümüş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nisa Gümüş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nisa Gümüş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nisa Gümüş hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Nisa Gümüş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nisa Gümüş hangi sigortaları kabul ediyor?Nisa Gümüş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.