Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77, Kocasinan 38080
e....s
Bu zamanda böyle bir dr. bulmak mucize..işini hakkı ile yapıyor ve cok yardımcı oluyor özel gibi..Allah razı olsun.Prk göz lazer oldum ve aşırı memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum mükemmel bir doktor.
I
i̇...r
NUH MEHMET hocama PRK Lazer yöntemiyle göz çizdirme işlemi yaptırdık. Gönül rahatlığıyla gidip işlemlerinizi yaptırabilirsiniz. Özel hastane çalışan biri olaraktan ilgi alakası özelden fazlası var eksiği yoktur. Ayrıca kişisel numarasını paylaşması ve tek tek işlem esnasında herkesin anlayabileceği bir dille açıklaması mükemmel bir ayrıcalık. Kısaca düşünmeden işlemlerinizi yapabilirsiniz....
O
os....
Sayın Nuh Mehmet AKSEBZECİ hoca bu işin nirvanası diyebilirim. Tedavinin her sürecinde anlayacağımız dilden açıklamalarla şeffaflık sağlıyor. Lazer ameliyatı anında bile günlük hayattan örnekler ile hastayı tedavi sürecine katıyor. Gerçekten memmnun kaldım. İşinin ehli.
K
ki...z
01.12.2025 Tarihinde katarakt ameliyatımı gerçekleştirdi Gerek ameliyat Öncesi Gerek Ameliyat sonrası Çok İlgililerdi Kendilerine Şükranlarımı sunuyorum.
Ş
ş.....
Mehmet hocam muhteşem alanında tecrübeli bir doktor ve oldukça ilgili aynı zamanda çok neşe dolu ve hayat enerjisi veren bir doktor. Kendisine lazer oldum adeta dünyamı aydınlattı.
se...n
İki ay önce lazer işlemi yaptırdım hocamıza, okadar memnun kaldım ki batma yanma hiç biri ile karşılaşmadım, çok kısa süren operasyon sonunda da agrılarım hafif oldu, kesinlikle hocamız bu işin erbabı
Ö
öz...n
Nuh mehmet hocada lazer göz ameliyatı oldum ileri derecede astigmattım şuan Bir ay geçmesine rağmen gayet iyi görüyorum Hocamın ilgisi ameliyat öncesi ve sonrası devam etti Olmak isteyen hönül rahatlığıyşa gelebilir
d....ş
Doktor beye 1 ay kadar önce prk yöntemiyle lazer ameliyatı oldum. Yaklaşık 9-10 dakika sürdü, detaylı muayene ve bilgilendirme yapıldı. Damlalarımı düzenli kullandım ameliyat sonrası bir iki gün ışığa hassasiyet dışında hiçbir sorun yaşamadım. Şu an çok memnunum, görüşüm netleşti. Beklediğimden çok daha kolay geçti çok memnunum.
fa...ç
Nuhmehmet hocam göz lazer ameliyatı oldum çok şükür memnunum kendisi güler yüzlü ve çok cana yakın birisi başarılarının devamını dilerim hocama
• Kayseri Şehir Hastanesi • Diğer •
Babam Güray Göktürk'ü katarakt ameliyatı yaptı çok memnun kaldık hem ilgisi, hem yaklaşımı çok güzel, kontrolde de ilgiliydi detaylı şekilde anlattı eline sağlık.
• Kayseri Şehir Hastanesi • Diğer •
Nuh Mehmet Aksebzeci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuh Mehmet Aksebzeci, Göz Hastalıkları.
Nuh Mehmet Aksebzeci adresi nerede?Nuh Mehmet Aksebzeci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şeker Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuh Mehmet Aksebzeci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuh Mehmet Aksebzeci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nuh Mehmet Aksebzeci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuh Mehmet Aksebzeci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nuh Mehmet Aksebzeci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nuh Mehmet Aksebzeci hakkında ne düşünüyor?Toplam 41 hasta / danışan, Nuh Mehmet Aksebzeci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.