- Kırık
Konya, Konya
Özel muayenehane
Konya, Konya 42060
h....s
Bu platformda doktor bey ile ilgili neden hiç yorum yok çok şaşırdım. Kendisi çok açıklayıcı, insanı konuşması ile rahatlatan bir yapıya sahip, 4 yaşındaki oğlumun kulak tüpü ve geniz eti Ameliyatını gerçekleştirdi.herkes çok nazik ve anlayışlıydı. Oğlumun bir damla bile kanaması olmadı.ameliyat sonradan hiç diyet yapmadı, işitmesi ,horlaması,gece kabuslar görmesi Herşeyi ertesi günü geçti.anne şevkati ile çocuğuma yaklaşan hemşire hanımlara, güler yüzlü sakin doktoruma yürekten minnettarım
• Medicana Konya Hastanesi • Kulak Burun Boğaz Randevusu •
Doktor yorumlarına ameliyatim öncesi çok baktım. Güncel bir yorum göremediğimden hekimim Nurdoğan Bey hakkında görüşlerimi ameliyat olacak hastalar için paylaşma ihtiyacı hissettim. Burun kemiği eğriliği ve nefes almakta zorluk çektiğim için kendisine muayene oldum. Cerrahi müdahale ile düzeltilebilecek bir durumun olduğunu belirttiler. Ameliyat oldum ve şu an iyiyim. Nurdogan Bey sosyal madyada görmezsiniz, Kendisi çok nazik ve kibar bir insan, ne yapacağını, nasıl bir tedavi yapacağını size üşenmeden uzun uzun anlatıyor. Her sorunuza cevap veriyor. Ayrıca ameliyatta eli çok hafif ve işinde uzman bir hekim, burun kemiği eğriliği ameliyatı oldum. Aynı gün taburcu olarak hastaneden ayrıldım. Ayrıca burun estetiği konusunda da oldukça tecrübelidir. tespit ve değerlendirmeleri ile size yön veriyor. Gönlünüz rahat şekilde kendisine muayene olabilir ve yönlendirmelerine değer verebilirsiniz. Kişisel görüşlerimdir. Tercih tabii ki muayene sonrası hastanın kendisine aittir. Saygılarımla
• Medicana Konya Hastanesi • Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi) •
Nurdoğan Ata isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nurdoğan Ata, Kulak Burun Boğaz. Size Nurdoğan Ata tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Nurdoğan Ata adresi nerede?Nurdoğan Ata şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konya Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nurdoğan Ata isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nurdoğan Ata online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nurdoğan Ata hangi dilleri konuşuyor?Nurdoğan Ata ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nurdoğan Ata isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nurdoğan Ata bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nurdoğan Ata ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nurdoğan Ata hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nurdoğan Ata hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
- Konya bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları