2015 yılında Merkez Bankası Derince Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi lisans programına tam burslu olarak kabul edildi ve onur öğrencisi olarak 2020 yılında mezun oldu.

Kocaeli Dil Konuşma ve Ergoterapi Merkezi

Dumlupınar Mahallesi Şehit Turgut Çiçek Caddesi Altek Plaza B Blok No:1 B İç Kapı No:12 KARTEPE/KOCAELİ, Kartepe, Kocaeli 41250

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Körfez, Yüce Rıfat Sokak no:31İZMİT/KOCAELİ, İzmit, Kocaeli 41040

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Dumlupınar Mahallesi Şehit Turgut Çiçek Caddesi Altek Plaza B Blok No:1 B İç Kapı No:12 KARTEPE/KOCAELİ, Kocaeli

Özel İzmit Dilses Konuşma Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Nurşah Hanım'dan çok memnunuz. Oğlumla kısa sürede çok güzel bir yol kat ettik. Oğlum öğretmenini çok seviyor. Kekemelik sebebiyle konuşma ve dil terapisi için başvurduk. Kendisi ilgili, işinde profesyonel bir öğretmenimiz aynı zamanda merhameti, güler yüzü içinde, kendisinden çok memnunuz. Her konuda donanımlı olan, güzel kalpli öğretmenimizden herkesin istifade etmesini isterim.

• R

Bize ana sınıfındaki öğretmenimiz söylemişti, çocuğum için L ve R harfleri için destek aldık. Kızımda Nurşah Hanım'dan çok memnun kaldı. Arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum.

• H

Uzmanınız Nurşah Hanıma özel eğitim aracılığıyla ulaştık, tanışmamız bu şekilde oldu. Oğlum birkaç harfi telaffuz etmede sıkıntı yaşıyordu. "r, l, ş, z" gibi öğretmenimiz oğlumun ihtiyacına yönelik bir çalışma programı hazırlayarak ilerledi ve çok kısa bir sürede sonuç aldık. Aynı şekilde öğretmenimizin bilgilendirmesi ve yönlendirmesiyle biz de evde tekrarla destekledik. Öğretmenimizle koordineli bir şekilde çalıştık, sadece dil değil Nurşah Hocam hangi alanda açığımız eksikliğimiz varsa hep yardımcı oldu, yönlendirdi. Sorduğum her sorunun cevabını aldım. Kendisine sabrı içinde ayrıca memnun kaldık. İyi ki yolumuz kesişmiş kendisiyle, inşallah bizim gibi daha nice kalplere dokunur.

•  •

Nurșah hocama hızlı bozuk konuşma şikayeti için gittim. İs hayatında zorlandığım için psikolojik olarak zorlaniyodum. Terapilerle şu an daha iyi hissediyorum. Hızıma yönelik farkindaligim artti.

• Kocaeli Dil Konuşma ve Ergoterapi Merkezi Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi  •

• G

Kızımda anaokulu öğretmeninin yönlendirmesiyle dil ve konuşma terapisti arayışına girdik tesadüfen yolumuz Nurşah Hanım'a çıktı. Kızımın eğitim sürecinde Nurşah Öğretmenimizin yaklaşımından son derece memnun kaldık. Gözlem gücü yüksek, iletişimi kuvvetli ve öğrencilerine karşı son derece duyarlı bir öğretmen. Kızımın akademik ve duygusal gelişimine olumlu katkılar sağladı. Disiplinli ama aynı zamanda sevgi dolu yaklaşımıyla güven veren bir eğitim ortamı oluşturdu. Başarılarının devamını dilerim.

• D

Kızımın hayatına etki eden kişilerden biridir Nurşah Hanımcim 11 tane harfi,1 yıl gibi süre zarfında Bilgisi, Tecrübesi ,Bizleri (ebeveynleri) doğru yönlendirmesi, Çocuklara olan sıcak ve doğru yaklaşımı, güven dolu iletişimi sayesinde her derse heyecanla gelmemizi sağladınız .
    1. Sınıfa başlayan ve şuan severek kitap okuyan kızımın özgüveni, Nurşah Hanımın meslek bilgisi, harflerin en doğru şekilde kızıma zorlansa da üstesinden geleceğini göstermesi sayesinde oluşmuştur. İyi ki Nurşah Hanımla Dil Ve Konuşma terapi sürecimiz e devam ettik. iyi ki mesleğini sizin gibi seven , hakkıyla yapan kişiler var

• Özel İzmit Dilses Konuşma Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

• D

Üç yaşında bir oğlum var. Gecikmiş konuşma için kliniğe başvurmuştuk. Nurşah Hanım bir süre sonra hiperaktivite durumundan dolayı Menekşe Hanım'a yönlendirdi. Dil konuşma ve ergo terapi seanslarını birlikte yürüttük. Bu süreçte seanslarımız çok verimli geçti. Süreçte dil konuşma ve ergo terapi seanslarını farklı günlerde almak zorunda kaldık. Bu bizim için biraz yorucu oldu ama bir süreç sonunda çok memnun ayrıldık. Bizimle olan iletişimleri, bize verilen bilgiler çok kıymetliydi. Neler yapmamız gerektiği, verilen etkinlikler, ev takipleri çok başarılıydı.

• Kocaeli Dil Konuşma ve Ergoterapi Merkezi Diğer  •

• Ç

Nurşah Hanım'dan gayet memnunum. Kendisi faydalı oldu. İletişimi ve yönteminden gayet memnunum. 8 seans hizmet aldık ve şu anda kontrol aşamasındayız. Telefonla arayıp görüşerek kontrol edeceğini söyledi. Çocuğum bazı harfleri çıkarmakta ve dilini konumlandırmakta zorluk çekiyordu, şu anda kısmen daha iyi.

•  •

Nurşah Hanım'dan ve diğer öğretmenimizden çok memnunuz. 1 sene eğitim aldık ve sürecimizi tamamladık. Biz çok memnun kaldık. Oğlumun konuşma bozukluğu vardı birkaç harfi söyleyemiyordu kızımda da kekemelik ve tekrarlama vardı. Oğlumun konuşması süper oldu kızıma eskisi kadar kekemeliği ve tekrarlaması yok. İkisi de belge aldılar. Nurşah Hanım ve diğer öğretmenlerimiz çok iyiydi.

• H

Nurşah Hanım'dan memnun kaldık. Çocuğum konuşmayı ve kelimeleri ifade edemiyordu Nurşah Hanım'la birlikte çok güzel yol kat ettik . Aynı zamanda 1. sınıfa gidiyordu okul öğretmeniyle birlikte kendisi çok güzel destek oldu şu anda gayet güzel hiçbir şekilde desteğe ihtiyacı yok. Bir okul sezonunda kışı kendisinden eğitim alarak geçirdik. Nurşah Hanım bizim beklentimizi karşıladı. Kendisi hem güler yüzlü hem de hanım hanımcık bir kadın. Gereken açıklamayı çocuğumu götürdüğüm zaman yapıyordu ben kendisini seviyordum oğlumda çok seviyordu.