Dil ve Konuşma Terapisti Oğuzhan Perik, Hacettepe Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümünden mezun olmuştur. Lisans eğitimi sürecinde Hacettepe Üniversitesi Hastanesi başta olmak üzere birçok hastane, rehabilitasyon merkezi ve danışmalık merkezlerinde klinik gözlem ve staj yapmıştır. Çalışma alanları Akıcı Konuşma Bozuklukları(kekemelik, hızlı bozuk konuşma), Konuşma Sesi bozuklukları(artikülasyon ve fonolojik bozukluklar), Gelişimsel Dil ve Konuşma Bozuklukları( gecikmiş konuşma, otizm ve down sendromuna bağlı), Ses Bozuklukları, Yutma ve Beslenme Bozuklukları, Edinilmiş Dil Bozuklukları(afazi) ve Motor Konuşma Bozukluklarına (apraksi,dizarti) bağlı dil ve konuşma bozuklukları alanında hizmet vermektedir.
- Kekemelik
Kekemelik Terapisi
Konuşma Terapisi
Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
em...i
Iyi ki oguzhan bey,hacettepe farkı işte kızım 2 bucuk yasinda kelimelerde eksiktik,bize cocukla nasil konusacagimizi ogretti once sonrası geldi kendini ifade etmede rahatladi daha az sinirleniyor ve seanslara gittikce patir patır kelimeler gelmeye başladı
fa...
Çok bilgili ve ilgili bir danisman 2 aydır kendisine gidiyorum oğlumla süreçleri çok iyi ilerliyor .goz teması arttı. Algıları açılmaya başladı
• başka bir yer • Diğer •
bü...
Oğuzhan bey ile 21 aylık oğlumun konuşma gerilemesi yaşadığı dönemde tanıştık ilk seanstan itibaren etkilerini gördük benim ve eşimin çocuğumuzla ilgilenirken oyun oynarken nasıl konuşmamız nasıl iletişim kurmamız gerektiğini uygulamalı olarak göstermesi çok etkili oldu oğlum kısa sürede kullanmayı bıraktığı kelimeleri tekrar kullanmaya başladı. Çekinmeden destek alabilirsiniz danışan olarak biz çok memnunuz çünkü işini severek yaptığı çok belli.
fa...
3 yaş oğlumda kekemelik vardı kelimeleri ağzından çıkarmakta zorlanıyordu ne kadar hekim de olsam bir yol bulamadık en çaresiz anımızda Oğuzhan bey yetişti yardımımıza daha ilk görüşmeden sonra bile belirgin fark oldu bize de çok ödevler verdi elimizden geleni yaptık ve 2 ay gibi kısa sürede baya baya yendik kekemeliği doktor anne baba olarak biz işin uzmanından destek almak istedik ve Oğuzhan beye geldik artık Enes çok akıcı konuşuyor abisi sayesinde
i....y
Bir dönem çocuğum için konuşma eğitimi üzerine kendisinden seans almıştık, gayet ilgili ve alakalı bir uzman, seanslarımız çok başarılı geçti, kendisi çocuğumda da gayet ileri düzeyde farkındalık yarattı, bu anlamda çok memnun kaldım, seanslarımız bitti.
d....o
Ben oğlumu kendisine götürüyorum, oğlum bazı harfleri çıkarmakta zorluk yaşıyor, bununla alakalı kendisinden seans alıyoruz, kendisi çok güleryüzlü, anlayışlı ve oğlumun en agresif olduğu zamanlarda bile onu sakinleştirip istediklerini yaptırabiliyor, zaten 4 günde bir kendisine gidiyoruz ve çocuğum isteyerek ve arzulayarak gidiyor, seanslardan önce bazı harfleri hiç çıkartamıyordu, şuan daha pratiğe dökemedi ama istediğinde çıkartabiliyor, diğer bir çok harfin de gidişatını kavradı.
n....ç
Oğuzhan bey gerçekten bizim için çok büyük bir şans, konuşma gecikmesi olan oğluma 3-4 ayda konuşmayı söktürdü, üstelik benim çocuğum risk grubunda olan bir çocuk, bu süreçte her alanda bize çok desteği oldu, dersin öncesinde ve sonrasında sürekli kendisiyle iletişim halindeydik, eğitimini görsellerle ve videolarla destekledi, biz de bir ebeveyn olarak kendisinden çok şey öğrendik, evde çalışmalar yaptık, gerçekten kendisinden çok memnunuz, kendisi keşke her konuşma sorunu yaşayan danışanın karşısına çıkabilse diye düşünüyorum, seanslarımız devam ediyor.
Ş
ş....s
Oğuzhan bey çok sevecen, danışanlarını çok iyi ağırlayan ve velileriyle çok güzel iletişim kuran bir uzman, aynı zamanda süreçte çizilmesi gereken yolu çok iyi belirliyor, bu süreçte maddi ve manevi her anlamda kendisine isteklerin sunulabileceği biri, yardımcı olmaya çalışıyor, oğlum konuşamadığı için kendisine başvurduk, bu süreçte iletişimi güzeldi, hiç bir sıkıntı yaşamadık, şuan özel bir sorundan dolayı devam edemiyoruz, sonradan devam edeceğiz, kendisi sayesinde çocuğumla oyun oynamayı ve vakit geçirmeyi öğrendim, çocuğumda oyunlara cevap vermeyi öğrendi.
d....o
d....
Benim oğlumun yaklaşık bir ya da bir buçuk senedir kekemelik sorunu vardı, ilk zamanlar çok değildi ama sonradan aşırı olmaya başlamıştı, bununla alakalı destek almaya başladık, şuan hala seanslarımız devam ediyor, kendisi çok iyi bir hoca, çok da güzel ilgileniyor, aldığımız tedaviden de gayet memnunuz, sürecimiz gayet güzel ilerliyor, ilk zamankine göre çok iyi değişim var, eskiden hiç konuşamıyordu, şuan arada aksanlı olsa da çok daha iyi konuşuyor.
Oğuzhan Perik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuzhan Perik, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Oğuzhan Perik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Dil Terapisi, Down Sendromu ve Dil Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi.
Oğuzhan Perik adresi nerede?Oğuzhan Perik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaledere Mah. Sağlık Ocağı Sok. No:23 kapı No: 505 Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuzhan Perik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Oğuzhan Perik uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Oğuzhan Perik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Oğuzhan Perik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Oğuzhan Perik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuzhan Perik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Oğuzhan Perik hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Oğuzhan Perik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Oğuzhan Perik hangi sigortaları kabul ediyor?Oğuzhan Perik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.