- Migren
Saç Mezoterapi Ve Saç PRP
Yüz Dolgusu
Yüz Mezoterapisi
bü....
Oğuzhan beye botoks ve dudak dolgusu yaptırdım çok memnun kaldım. Kesinlikle rahatlıkla tercih edebileceğiniz ve güvenebileceğiniz bi hekim iletişimi de çok iyi ayrıca eli de gerçekten hafif hiç korktuğum gibi acı hissetmedim :)
• Delta Hospital - Oğuzhan Yılmaz • Dudak Dolgusu •
Ö
öz....
Oğuzhan hocama ilk defa botoks işlemi için başvurdum dolgu ardından mezoterapi işlemlerini yaptırdım . Sorunsuz ilerleyen süreç sayesinde arkadaşlarıma da tavsiye ettim ve onlar da şu an işlemlere devam ediyor kesinlikle tavsiyemdir ilgili ve bilgili
T
t....k
Hocamı internet aracılığıyla buldum. Tüm yüz botox ve mezoterapi şeklinde kombine işlem yaptırdım. Lekelerim azaldı. Gülerken gözümün çevresinde oluşan çizgiler yok oldu. Ayrıca alnımdaki çizgiler de belirsizleşti tamamen. Hocam işinin ehli, gözüm kapalı kendimi teslim ederim.
se...y
Doktorum çok iyiydi dudak dolgusundan çok memnun kaldım ellerine sağlık
• Delta Hospital - Oğuzhan Yılmaz • Dolgu •
R
rü...
Doktoruma sosyal medya üzerinden ulaştım ve dudak dolgusu için başvurdum. Kendisinden çok memnun kaldım. Süreç boyunca ilgiliydi ve bilgilendirdi. Sonuçtan oldukça mutluyum, çevreme de gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
• Delta Hospital - Oğuzhan Yılmaz • Dudak Dolgusu •
Botox işlemi yaptırdım çok memnun kaldım. Düşük kaşlarımı kaldırdı resmen göz çevrem ve alnım çok doğal duruyor işlem yaptığım hiç anlaşılmıyor.çok başarılı.
di...k
Doktorumuza ipek hanımla ulaştım botox işlemi yapıldı. Doktor bey bu süreçte bana çok yardımcı oldu doğru bilgiler vererek güzel iletişim kurarak beni destekledi en beğendiğim tarafı işini dürüstlükle yapması herkese tavsiye ediyorum.
Z
z.....
Oguzhan beye migren botoksu ve ozon tedavisinin yaptırdım 2 senedir çektiğim migren ağrılarından kurtulduğum gibi ozon tedavisi sayesinde kendimi çok daha iyi hissettiğim gün içinde yorgunluklarım ve halsizliklerimden kurtuldum.tedavi surecindeki ilgi ve alakasindanda ayrıca memnun kaldım.herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
• Delta Hospital • Ozon Tedavisi •
si...
Oğuzhan beye botoks ve göz altı ışık dolgusu yaptırdım , işlemlerden çok memnun kaldım, nazik kibar açıklayıcı bilgi vericiydi, eli de çok hafif. .
• Delta Hospital • Botoks •
Z
z...
Oğuzhan bey eski öğrencim ondan dolayı ulaştım. Saçlarım çok dökülüyordu ve cildimde eskiden kalma izler vardı. Tedavi süreci çok güzel bitti gayet memnunum. Sempatik ve karizma olması en beğendiğim özelliği. Kesinlikle tavsiye ederim.
Oğuzhan Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Oğuzhan Yılmaz, Sertifikalı Medikal Estetik. Size Oğuzhan Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Medikal Estetik, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu, Dolgu, Botoks, Mezoterapi, Yüz Mezoterapisi, PRP, Saç Mezoterapi Ve Saç PRP.
Oğuzhan Yılmaz adresi nerede?Oğuzhan Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- KURTKÖY MAH. ANKARA CAD. NO: 428 İÇ KAPI NO: 25 Pendik/ Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Oğuzhan Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Oğuzhan Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Oğuzhan Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Oğuzhan Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Oğuzhan Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Oğuzhan Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Oğuzhan Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Oğuzhan Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.