2009 EÜTF mezunu. Medikal estetik ve saç nakli alanında hizmet vermekte
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dr. Okan Tanın adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Okan Tanın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Okan Tanın, Sertifikalı Medikal Estetik. Size Okan Tanın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Sertifikalı Medikal Estetik Uzmanı Randevusu, Saç Ekimi, Cilt Yenileme, Botoks, Cilt Bakımı, PRP Saç Tedavisi, Botoks Enjeksiyonu, Randevu, Dolgu.
Okan Tanın adresi nerede?Okan Tanın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barınaklar Bulvarı Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Okan Tanın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Okan Tanın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Okan Tanın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Okan Tanın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Okan Tanın hangi dilleri konuşuyor?Okan Tanın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Okan Tanın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Okan Tanın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.