Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43, Konak 35360
e ...
Varikosel Embolizasyonu oldum başarısız oldu asla tavsiye etmiyorum
• İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
os....
bacaklarımdakı damarlar, kasıktan diz altı bölgeme kadar tıkanmış vaziyette çaresizce birçok doktor gezdim ve hepsi bacağımın kesilmesi gerektiğini söyledi 2 tane profosör dahil(kalp damar cerrahisi). damarlar tıkanık olduğundan kaval kemiğimde 15x25 ebatlarında yara oluştu ve 1 yıl boyunca kapanmadı. kapanması için damarların açılması gerekiyordu. değerli hocamın yaptığı başarılı operasyon sonrası tekrar damarlarım açıldı ve 3-4 ay içinde yaram kapandı eski sağlığıma döndüm.doktorum Ömür Ballı’ya ve beraberinde çalıştığı diğer tüm personele teşekkür ederim. (izmir yeşilyurt devlet hastanesi girişimsel radyoloji poliklıniği) Mehmet y.kardeş
• başka bir yer • Anjiyografi •
Ömür Ballı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömür Ballı, Radyoloji.
Ömür Ballı adresi nerede?Ömür Ballı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömür Ballı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömür Ballı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ömür Ballı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömür Ballı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömür Ballı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömür Ballı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ömür Ballı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.