Atakent MahallesiTurgut Özal Bulvarı No : 46 / 1, Küçükçekmece 34303
fa...z
İlgili, dikkatli ve hoşgörülü bir hekim. Genel bir kontrol için gitmiştim. B12 eksiğimi önemsedi, kronik hastalıklarımla ilgili beni tekrar bilgilendirdi. Böyle hekimlerimiz çoğalır umarım. Odadan hemen çıkmanız gerek gibi hissetmiyorsunuz, hasta olduğunuzu size ilgisi ile hisstetiriyor. Teşekkürler...
• Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi • Diğer •
mü...u
ömür hanım merhaba umarım beni hatırlarsınız annem diyabet hastasıymış siz teşhisi koydunuz annem son zamanda çok kilo almıştı ve siz tam bir evlat şefkatiyle yaklaştınız ve hemen tedaviyi başlattınız hastalık okadar ilerlemişki hemen insüline başladınız ve annem biraz rahatladı diyecegim oki annem sürekli sizi arıyor benim kızımı bulun ona muayenemi yapayım inanın osmaniye başhekime bile gidip sizi sordum nerde çalışıyorsanız sizi ziyaret etmek istiyoruz allah sizden razı olsun saygılar sizin gibi insanlarla gurur duyuyozuz allah sizi var etsin
Ömür Tabak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ömür Tabak, İç Hastalıkları.
Ömür Tabak adresi nerede?Ömür Tabak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent MahallesiTurgut Özal Bulvarı No : 46 / 1 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ömür Tabak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ömür Tabak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ömür Tabak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ömür Tabak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ömür Tabak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ömür Tabak hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ömür Tabak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Küçükçekmece bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları