Doç. Dr.
Gastroenteroloji Cerrahisi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İzmir 1 adres
2004 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olarak başladığım meslek yolculuğumda, Genel Cerrahi ihtisasımı 2011 yılında İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlayarak cerrahi pratiğimi en yoğun merkezlerden birinde pekiştirme fırsatı buldum.
Mesleki vizyonumu daha ileriye taşımak adına, Türkiye’nin nakil ve gastroenteroloji cerrahisi konusundaki öncü merkezlerinden olan İnönü Üniversitesi’nde karaciğer nakil eğitimi ve Gastroenteroloji Cerrahisi yan dal uzmanlığımı aldım. Ardından, Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 5 yıl boyunca hem akademik hem de klinik alanda hizmet verdim. Şu an mesleki çalışmalarımı özel sektörde sürdürmekteyim.
Uzmanlık ve İlgi Alanlarım
Cerrahi müdahalelerimde temel önceliğim, güncel teknolojiyi hastalarımın konforuyla birleştirmektir. Bu doğrultuda özellikle şu alanlara odaklanmaktayım:
Sindirim Sistemi Cerrahisi: Mide, bağırsak ve kolon bölgesinin hem kanser hem de kanser dışı hastalıklarının cerrahi tedavisi.
İleri Laparoskopik Cerrahi: Kapalı yöntemlerle gerçekleştirilen, iyileşme sürecini hızlandıran minimal invaziv operasyonlar.
Proktoloji: Hemoroid, fîstül ve fissür gibi yaşam kalitesini doğrudan etkileyen hastalıkların modern tedavi yöntemleri.
Cerrahide başarının sadece teknik yetkinlikle değil, aynı zamanda hasta ile kurulan doğru iletişim ve güven bağıyla mümkün olduğuna inanıyorum. Mesleki tecrübemi ve akademik birikimimi, her hastamın özel durumuna en uygun tedavi planını oluşturmak için kullanmaya devam ediyorum.
- Kolorektal Kanser (Kalın Bağırsak Kanseri)
- Morbid Obezite Cerrahisi
- Mide Tümörü
- Kasık Fıtığı
- Hiatal Herni (Mide Fıtığı)
Genel Cerrahi Randevusu
Herni Cerrahisi
Kanser Cerrahisi
Karaciğer Cerrahisi
Egepol Cerrahi Hastanesi
Kolektomi (Kalın Bağırsağın Çıkarılması)
Kolektral Cerrahi
Onkolojik Cerrahi
Pankreas Cerrahisi
Pilonidal Sinüs Cerrahisi
Egepol Cerrahi Hastanesi
PIPAC (Basınçlı Sıcak Kemoterapi)
Proktoloji
- Kredi kartı
Görüşler
O
o...
Örgün hocam, kendi dalında uzman, hastalara çok iyi davranan. Kendini tamamıyla hastalarına adamış, çok iyi bir doktor olduğunu çok hissettiriyor. Ben bağırsak rektal prolapsus sorunumla alakalı Örgün hocamla tedavi sürecimize başladık. Olayları bana aktarışı, benim seviyeme göre aktarışı, benim anlayacağım düzeyde anlatması ve tedavi sürecinde bana çok yardımcı olmasıyla ilgili çok memnun kaldım. Örgün hocamı tüm çevreme, çevremdeki arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Saygılarımla
b...
Ekim 2024’te safra kesemde polip olduğunu öğrendim. Sonra da Örgün Güneş hocamın cerrah olduğunu öğrenmem üzerine iletişime geçtik. Yaklaşık 1-1.5 senelik takip sürecinden sonra ameliyat olmaya karar verdim. 6 Şubat 2026 tarihinde de ameliyatım başarıyla gerçekleşti. Ameliyat öncesinde ve sonrasında da Örgün hocam gerçekten hızlı, net ve titiz davrandı. Şu anda da herhangi bir sağlık sorunum yok çok şükür. İnşallah da olmaz. Çevreme de kesinlikle tavsiye ederim.
n...
Kabızlık sorunum vardı, yapılan tetkiklerden sonra tümör görüldü ve ameliyata karar verildi. Zorlu bir süreç sonucunda tedavilerime devam ediyorum. Örgün hocamdan sonsuz memnunum.
a...
Örgün hocayı bir yakını aracılığıyla tanıdım. Safra kesemde taş ve çamur vardı. Daha önce ameliyat önerildi ancak sıcak bakmadım ve sıkı bir perhiz ile çözebileceğimi düşündüm. Ancak son zamanlarda bulantılarım ve ağrılarım arttı. Örgün hocaya başvurdum ve tahlil, tetkiklerim yapıldı. Ameliyatımı başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. 2. gün taburcu oldum. Kendisinden çok çok memnunum. Güler yüzlü, ilgili bir doktor. Ameliyata karar vermesi ve ameliyatım yeterince hızlıydı. Çok olumlu idi; ameliyatta da sonrasında da hiçbir olumsuzluk yaşamadım. İyi ki ameliyat olmuşum ve iyi ki Örgün hocayı tanımışım. Bütün doktorlara, tüm sağlık emekçilerine insanlık borçludur; sevgiyle, saygıyla karşılık verebilmekten başka olanağım yok. Örgün hocama ve tüm sağlıkçılara çokça sevgimi, saygılarımı yolluyorum.
C
c...
Örgün hocama bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Safra kesesi ameliyatımı yaptı. Arka planda kronik hastalıklarım ve obezite olmasına rağmen çok rahat bir iyileşme süreci yaşadım. Devamında mide küçültme ameliyatı ile yaşamımı tamamen değiştirdi, tiroit ve tip 2 diyabet semptomlarım sayesinde geriledi. Üçüncü buluşmamız, ailede iki kayıp verdiğimiz kolon kanseri için tarama yaptırdıktan sonra tespit edilen polip ve saçaklanmış bir tümörü almasıyla ve takımıyla sürdü. 60 yaşındayım ve ilk defa bir doktora bu kadar güvendim. Hekimliğine insani özelliği de eklenince hiç düşünmeden sağlığımı emanet ettim.
m...
Rektum kanseri tedavi sürecimde gerçekleştirdiği başarılı ameliyat sayesinde sağlığıma kavuşmamda çok büyük emeği oldu. Tıbbi bilgi ve tecrübesinin yanı sıra yaklaşımı son derece şefkatli, ilgili ve güven vericiydi. Sürecin her aşamasında sorularımı sabırla yanıtladı ve kendimi güvende hissetmemi sağladı. En çok takdir ettiğim özelliklerinden biri ise her hastasına aynı ilgi, özen ve özveriyle yaklaşmasıdır. Mesleğini büyük bir sevgi ve adanmışlıkla yapan değerli bir hekim. Kendisine minnettarım ve gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Sevgili doktorum Doç. Örgün Güneş her hastası için bir kurtarıcı kahramandır.• • •
m...
Örgün Bey’le annemin bir diz ağrısı münasebetiyle gittiğimizde tanışmıştık. Yaklaşık bir yıl sonrasında benim kolonoskopi sonucumun Örgün Bey’in yorumlama ve yönlendirmeleri neticesinde, Örgün Bey tarafından ciddi ve bir o kadar başarılı bir ameliyatla metastazik kolon kanseri ameliyatı oldum.
Örgün Bey’e çok şey borçluyum.
Gerek ilgi alaka, gerekse güler yüzü ve sağladığı motivasyon benim için çok moral vericiydi...
Çevreme her zaman tavsiyede bulunurum... Çevremde olmayan insanlara da ihtiyaç anında kesinlikle tavsiye ederim.• • •
n...
Cesaret ve başarı denince Doc. Dr. Örgün Güneş.
İzmir Katip Çelebi Hastanesine acil olarak gittiğimizde onu tanıdım ve ismini duyunca bir hafta görüşebilmek için bekledik.
Annem 2018'den beri kolon kanseri.
İlk görüşte duyulan güven, ilgi ve ikna olma yatış...
Annem şu an 76 yaşında. 2021-2026 olmak üzere iki kez Örgün hocam tarafından ameliyat edildi.
Sonrasında devamlı takip etti ve bizi hiç bırakmadı. İyileşme sürecinde hep arayabildik ve bizi de aradı.
İyi ki tanıdık Örgün hocam. Bizim için büyük bir şans oldu.
İyi bir insan ve iyi bir hekim.
Selam ve sevgiler.• • •
gu...n
Orgun bey lutfen izmir selcuk devlet hastanesinde kalin gitmeyin lutfen siz super bir doktorsunuz sizi butun tedavi etdiginiz hastalariniz cok seviyor doktorumu tum hastalara ve yakinlarima tavsiye ediyorum gulsumcum halacim sizin rahatsizliginiz icin en iyi doktor örgün güneş kesinlikle en iyi doktor
gu...n
Örgün Güneş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Örgün Güneş, Genel Cerrahi, Gastroenteroloji Cerrahisi. Size Örgün Güneş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Splenektomi, Abdominal Laparoskopi, Endoskopi, Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi, Gastrik Bypass, Sleeve Gastrektomi (Tüp Mide) Ameliyatı, Gastroskopi, Kolonoskopi.
Örgün Güneş adresi nerede?Örgün Güneş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halide Edip Adıvar Bul. 528,1 sk no 3/A İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Örgün Güneş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Örgün Güneş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Örgün Güneş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Örgün Güneş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı.
Örgün Güneş hangi dilleri konuşuyor?Örgün Güneş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Örgün Güneş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Örgün Güneş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Örgün Güneş hangi sigortaları kabul ediyor?Örgün Güneş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.