Uzm. Dr. Orhan Özdemir

Nefroloji · Daha fazla

Şehitkamil 1 adres

Uzm. Dr. Orhan Özdemir, 1988 yılında Gaziantep’te doğmuştur. Tıp eğitimini 2013 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamlamış, ardından mecburi hizmetini Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yapmıştır. Uzmanlık eğitimini 2014-2018 yılları arasında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı’nda tamamlayan Dr. Özdemir, 2018-2021 yılları arasında aynı üniversitede Nefroloji Bilim Dalı’nda yan dal uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Mecburi hizmetini 2022-2025 yılları arasında Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yürütmüştür. 2025 yılında Gaziantep Şehir Hastanesi’ne atanmış olup, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde İç Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı olarak hasta kabul etmeye başlamıştır.

Uzm. Dr. Özdemir’in ulusal ve uluslararası hakemli dergilerde yayımlanmış bilimsel makaleleri, kongre bildirileri ve kitap bölümleri bulunmaktadır. 2019 ve 2020 yıllarında Ulusal Hipertansiyon ve Böbrek Hastalıkları Kongresi’nde sözlü sunum birincilik ödülü kazanmıştır. Türk Nefroloji Derneği, ERA (European Renal Association), Türk Tabipleri Birliği, Gaziantep-Kilis Tabip Odası ve Kidney Derneği üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Dr. Özdemir’in mesleki ilgi alanları arasında akut ve kronik böbrek yetmezliği, hipertansiyon, diyaliz uygulamaları (hemodiyaliz ve periton diyalizi), böbrek nakli takibi, kistik ve genetik böbrek hastalıkları, böbrek iltihabı (nefrit), nefrotik sendrom, böbrek taşı, elektrolit bozuklukları ve asit-baz dengesi bozuklukları yer almaktadır.

Nefroloji Randevusu

Değirmiçem, 16049 nolu sok No:2A, Şehitkamil 27090

• Sigortası olan hastalar

• D

Orhan hoca ile annemin yoğun bakım sürecinde tanıştık annem asidoz olmuş bi şekilde hastaneye gelip yoğun bakımına alındı bu süre zarfı içerisinde böbrekleri zarar görmek üzerdeyken Orhan hocamın sayesinde diyaliz hastası olmaktan kurtulup sağlıklı bi şekilde çıktık Orhan hocama çok iyi ki yollarımız kesişti emekleri ve özel ilgisi için

• N

Hipertansiyon için gitmistik.alanında uzman ve donanımlı olan doktorumuz ilgi ve alakası iyiydi. Güler yüzü ile anlaşılır bir dille bilgilendirdi. Böyle hocalarımızın olması dileği ile.

• SANKO Üniversitesi Hastanesi Normal Randevu  •

• H

Protein kaçağı nedeniyle geldik
    Tedavi yaklaşımı ve ilgisi ile gercekten harika bir doktor özellikle şanlıurfa’dan geliyorum.
    Kesinlikle tavsiye ederim.

• H

Dr beyin ilgi alakası çok iyiydi güler yüzlü ve hasta psikolojisine iyi gelen beni rahatlatan mutlu eden bir doktor oldu.

• F

Devlet hastanesinden tanıdığımız bir hekim . İlgili ve alakalı . Kronik Böbrek taşı rahatsızlığı ile gittik memnun kaldık

Profili düzenle veya yönet