ar...e
Orkun beye oğlumu götürdüm çok memnun kaldım göz muayenesi ve kontroller için bundan sonra tercihim orkun bey ilgisi için teşekkür ediyorum
• Ankara Odak Göz Merkezi • Diğer •
ay....
Oldukça saygıdeğer, güleryüzlü ve bilgili, tüm göz problemlerinde rahatlıkla başvurabileceğiniz bir hekimimiz. Üstelik özel bir merkezde olmasına rağmen hiç fark ücreti vermeden muayene olabiliyorsunuz.
g....p
hastayı iyi karşılayan çok ilgilenen açıklama yapan ve çözüm üreten bir doktor gayet kibar ve güleryüzlü.
ha...ı
işini ve hastalığın ne olduğunu bilen aynı zamanda hastaya insan değeri veren bir doktor.
C
cz...r
Hastaya yaklaşımı iyi. Çok yoğunluktan dolayı yeteri kadar zaman ayıramıyor.
Orkun Cemiloğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Orkun Cemiloğlu, Göz Hastalıkları.
Orkun Cemiloğlu adresi nerede?Orkun Cemiloğlu adresini belirtmedi. Orkun Cemiloğlu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Orkun Cemiloğlu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Orkun Cemiloğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Orkun Cemiloğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Orkun Cemiloğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Orkun Cemiloğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Orkun Cemiloğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Orkun Cemiloğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Orkun Cemiloğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.