Haritayı büyüt

• Sigortası olan hastalar

Haritayı büyüt

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Dr. Osman Safa Yazgan Botoks

Dr Bey’e botoks uygulaması yaptırdım. İlk botoks uygulamam olduğu için oldukça tedirgindim ve kararsızdım işlemin her detayını sakin ve sabırlı bir şekilde açıklayarak tereddütlerimi giderdi. Uygulama sırasında ve sonrasında herhangi bir ağrı ve şikayetim olmadı. Gönül rahatlığı ile işlem yaptırabilirsiniz.

Öncelikle medikal estetik alanında hepimizin olduğu gibi aklımıza takılan bazı soru işaretleri oluyor, fakat Osman Safa Bey ve koordinatörleri kafamdaki soru işaretlerini giderdiler. Muayenehaneden bahsetmem gerekirse, hijyene önem verilmesi benim için çok artı bir puan. Doktorumuzdan istediğim işlem dudak şekillendirmeydi ve istediğim volüme ulaştım. İşlem sırasında hemşire hanımın ve doktorumun pozitif enerjisiyle mutlu sona ulaştım. Mutlaka deneyim yaşamanız gereken bir yer, tavsiye ediyorum.

I

Dr. Osman Safa Yazgan'a migren ataklarımdan dolayı başvurdum. Uyguladığı tedavi yöntemi ile aylarca migren atağı yaşamadığım için yaşam kalitem arttı. Ortamın hijyeni, kalitesi ve doktorun ilgisi ile kendimi güvenli, samimi ellerde hissettiğim için çok memnun kaldım.

T

Ben Dr. Safa Bey'in muayenesine bir değil, birçok işlem yaptırdım. Saç mezoterapisi, dudak dolgusu, çene dolgusu ve gençlik aşısı yaptırdım. Hepsi çok başarılı oldu. Saç mezoterapisinden aşırı memnun kaldım, saçlarım daha gür çıktı. Çalışanların güler yüzü, Dr. Bey'in elinin hafifliği övgüye değer diye düşünüyorum. Tereddütsüz herkesin gitmesini tavsiye ediyorum.