Op Dr. Övsen Önay, 2010 yılında Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Mezuniyet sonrası mecburi hizmetine Kastamonu Araç Devlet Hastanesi'nde pratisyen hekim olarak başlayan Önay, tıpta uzmanlık sınavında ilk tercihi olan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz ve Baş & Boyun Cerrahisi bölümüne yerleşti. Uzmanlık eğitimi süresince fasiyal estetik cerrahisi, burun ve sinüs hastalıları üstüne çalışma fırsatı yakaladı. Hacettepe Üniversitesi KBB AD'de uzmanlık eğitimini 2016 yılında tamamladı.

Op. Dr. Övsen ÖNAY Muayenehanesi

Maidan Ofis, 2118.cd B blok, D:55, Mustafa Kemal Mah,, Çankaya, Ankara 06000

• Sigortası olan hastalar

• B

Bir sene önce burun kemik eğriliği ve et ameliyatımı yaptı bugün de yeni iş yerini ziyaret etmek nasip oldu. Tek tek her ayrıntıyı ameliyat öncesi anlattı, elleri dert görmesin şu an nefes alıyorum, ameliyat sürecimde ameliyat sonrası günlerimde o kadar rahat geçti ki anlattığım duyan insanlar inanamadı . Şifalı elleri dert görmesin hocamın. tüm ailem artık kulak burun boğaz için onun kontrolündeyiz. Sonuna kadar Güvenebileceğiniz bir hekim kesinlikle öneririm.

• D

Eşim nefes alamıyordu kendisi onu ameliyat etti 5 yıldır hiçbir problem yaşanmadı çok iyi açıklamalatı süreçle ilgili bilgileri ameliyat sonrası kontroller herşey çok iyi

• Op. Dr. Övsen ÖNAY Muayenehanesi Diğer  •

Burun tıkanıklığı şikayeti ile doktorumuza başvurdum hiçbir problemin kalmadı çok ilgili ve alakalı bir doktor

• Op. Dr. Övsen ÖNAY Muayenehanesi Diğer  •

Alanında çok başarılı, ilgili ve güven veren bir hekim. Muayene süreci çok açıklayıcıydı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• N

Öncelikle insanlığı, yaklaşımı ve hastasına gösterdiği özen mükemmel. Sizi dinleyen, anlayan ve her detayı açıklayarak güven veren nadir doktorlardan biri.

Tıbbi bilgi ve tecrübesi ise zaten tartışılmaz. Hacettepe Üniversitesi’nde KBB ihtisasını tamamlamış olması, mesleğine verdiği değeri ve donanımını net bir şekilde hissettiriyor. Tanı koyma ve tedavi sürecindeki profesyonelliği sayesinde kendimi her aşamada güvende hissettim.

Hem insanlığı hem de doktorluğu bu kadar güçlü bir noktada buluşturan bir hekimle karşılaşmak büyük şans. KBB alanında ihtiyaç duyan herkese de gönülden tavsiye ediyorum.

• Op. Dr. Övsen ÖNAY Muayenehanesi Randevu  •

Merhaba, Övsen Hocam şimdiye kadar denk geldiğim en sabırlı, en ilgili doktor hanım. Çocuğumun geniz eti büyümesi vardı, geceleri uyku nedir bilmiyordu. Nereye gittiysek bizi tatmin eden bilgiyi alamadık, kimisi ameliyat kimisi takip öneriyordu ancak hiç kimse nedenini açıklamakla ilgilenmiyordu. Övsen Hocam, bize o kadar çok zaman ayırdı ve ilgilendi ki gözümüz kapalı kızımızı ona emanet ettik. Başarılı ameliyat sonrası hiç ağrısı olmadı kızımın, kontrolleri de sorunsuz geçti çok şükür, kontrollerde de aynı güler yüz. Kendisini şiddetle tavsiye ederim!!!

Op. Dr. Övsen Önay

Nazik değerlendirmeniz için teşekkür ederim

• Övsen hanım çok iyi bir hekim, burun kıkırdak ameliyatımı başarılı, ağrısız bir şekilde gerçekleştirdi. Kendisi çok samimi ve sürekli hastasıyla ilgilenen bir doktor. En ufak ayrıntıyı bile aktarıyor hastalarına. Burun operasyonlarında kendisini şiddetle tavsiye ederim!

•  •

Burun kemiğimde eğrilik vardı ve çocukluktan beri nefes alamıyordum, hocamın ameliyatı sonrasında nefes almak neymiş anladım. ameliyattan sonra hiç sıkıntım olmadı, Övsen Hocam'a ailecek kafamıza takılan en ufak bir düşünce olduğunda hemen ulaşabildik, ilgisi ve özeni için kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyorum, çok iyi başarılı ve ilgili bir hekim. herkese tavsiye diyorum.

•  •

hocam kulak estetik ameliyatımı yaparken de sonrasında da benimle çok ilgilendi, Allah razı olsun. elinin hafifiliği sayesinde tek bir sıkıntım olmadı. Hocam tekrar ellerinize sağlık