Bebek Masajı Eğitimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Tümünü gösterÖzgeçmiş
Hakkımda
İlgi ve çalışma alanları: Çocuk Hastalıkları, Beslenme, Çocukluk çağı beslenmesi, Beslenme sorunları, İştahsız çocuk, Sağlıklı çocuk izlemi, Çocukluk ...
Okullar / Eğitimler
- Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi
- İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanlık
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Emirbeyazıt, CANTÜRK APT, Cemil Şerif Baydur Sk. NO:25/2, 48000 Menteşe/Muğla, Muğla
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Masajı Eğitimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Doç. Dr. Oya Baltalı Hıdır
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Takibi
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
as...r
Prematüre bebeğimin takibi için gitmiştik. İlgisi ve sonsuz bilgisiyle aklımdaki tüm sorularımıza sabırla cevap aldığımız harika bir doktor. Iyi ki Oya hanım diyoruz
She is a very good doctor. She diagnosed our child's condition and understood his condition after listening to us carefully. We followed the instructions she gave and saw an improvement in our child's condition. We absolutely recommend.
eb...r
Bütün sorularıma cevap verdiği için oğluma her süreci anlatarak ilerlediği için Oya hanıma teşekkür ederim. Dün oğlum çok kötü haldeyken gittik kendisine, bugün maşallah oğlum turp gibi İnşallah her zaman sizinleyiz
hü...
Alışkın olmadığımız bir bogaz ve göz enfeksiyonu tedavisi için gittik Oya Hanıma.Uyguldığı tedavi hemen karşılığını verdi.Hastalık sürecinde hem açıklayıcı bir tutumla durumu anlatması ve süreç içerisinde bizi arayıp takip etmesii süreci atlabilmek iiçin bize iyi geldi.Çocuklara yaklaşımı da çok iyi.Kendisine çok teşekkür ederim
Oya hocamıza oğlumuzun üst solunum yolu enfeksiyonu şikayeti ile başvurmuştuk . Kendisi oğlumuzu adeta anne şefkati ile sabırla muayene etti. Bizi detaylı bir şekilde bilgilendirdi. Bizi kontrollere çağırarak oğlumuzun takibini özenle gerçekleştirdi . Sağolsun telefon ile ulaşmamız gereken durumlarda yine aynı ilgi ve alakayı gösterip bizi bilgilendirdi. Muğla’nın çok bilgili ve ilgili bir hekim kazandığını düşünüyorum . Kendisine gösterdiği sabır ,ilgi ve alaka için çok teşekkür ederiz .
c.....
3 aylık oğlumun takibinde kime danışacağım kaygısı yaşarken Oya hanım ile tanıştık, iyi ki de tanıştık.
Güler yüzünün yanı sıra hiç bir ayrıntıyı atlamadan sizi bilgilendirmesi ile tecrübeli ellerde olduğunuzu hissediyorsunuz.
Oya Hanım tüm Muğlalılar için çok büyük bir şans!!
bu...
Sevgili Oya hanıma bebeğimin ateşlenmesi ile gittik, teşhisleri konusunda minnettarız. Çocuklara karşı ilgilisi, yaklaşımı harika, en önemlisi de randevu sonrası aklınızda hiçbir soru işareti olmadan o odadan çıkmak değil mi? Benim hiç bir hekimimizde bulamadığım bir özellik bu, sıfır soru işareti, yüksek memnuniyet.. Böyle donanımlı bir doktorumuz Muğla'da olduğu için çok şanslıyız, iyi ki
g....a
Çocuğum için hem rutin kontroller hem de rahatsızlandığı durumlarda kendisine danışıyorum. Oya hanım ilgili, tecrübeli ve zamanında yorumlamalarda bulunan iyi bir doktor, gayet memnunuz.Hastasına karşı ilgili ve alakalı, aynı zamanda sakin bir doktor diyebilirim.
dm...a
Bebeğimizin diş çıkarma dönemi ve boğazındaki kızarıklıkla ilgili birkaç gün önce gittik, tavsiyesiyle evde tedavi uyguladık. Bugün kızımızı kontrole götürdüğümüzde tedavinin olumlu seyir gösterdiğini belirtti. Kızımız hala hasta ama daha iyi. Güler yüzlü, açıklamaları baştan savma değil, açıklayıcı bir şekilde yol gösteriyor.
a....s
Çocuğum rahatsızlandığı için kendisine gitmiştik, bu süreçte doktor hanımın ilgisi ve alakası çok iyiydi, muayene esnasında çocuğumuzla vakit geçirerek, onu korkutmadan muayene etti, rahatsızlığı konusunda teşhisi ve uygulamalarından gayet memnun kaldık, kontrol sürecimizi de sonlandırdık.
Hakkımda
Okullar / Eğitimler
- Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi
Deneyimler
- Çorum Devlet Hastanesi, Acil Servis
- İzmir Atatürk Eğitim Hastanesi, Kalp-Damar Cerrahi
- SSK Tepecik Eğitim Hastanesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği
Muğla bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Muğla bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla