2011 yılında üniversite sınavında derece yaparak Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne yerleştim. 2018 yılında mezuniyetimin ardından bir süre pratisyen hekimlik ve aile hekimliği yaptım. 2021 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimime başladım ve 2025 yılında uzmanlık eğitimimi tamamladım.

Şu anda Urla Devlet Hastanesi’nde Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi Uzmanı olarak görev yapmaktayım. Klinik çalışmalarımda çocuk ve ergenlerin belirtilerine, gelişimsel özelliklerine ve bireysel ihtiyaçlarına göre psikoeğitim, destekleyici görüşmeler, bilişsel davranışçı terapi temelli yaklaşımlar ve gerekli durumlarda medikal tedavilerden yararlanmaktayım.

Çocuk

Çocuk Psikiyatrisi Randevusu

Torasan Mahallesi Özbek Yolu Caddesi No:15, Urla 35430

Görüşler

a...

Ben şans eseri gittim, randevu saati uyduğu için ama daha ilk gidişimizde bile ilgilenme şekli, saygılı ve güvenli tavrı ile kendini belli ediyordu. Otizm ilaç tedavisi, okul öğretmeninden gelen görüşler ve bizim anlattıklarımız doğrultusunda bir aylık tedavi süreci belirledi. Bazı ilaçlar yazdı ve gördüğüm ilgi, güler yüz ve üstüne oğluma iyi gelen bir süreç; üç aydır tekrarlıyoruz. Öykü Hanım’ı ziyareti, hastanede oğlumdaki gelişmeler ve bazı davranışlarındaki iyileşmeler bizi de sanırım kendisini de mutlu etmiştir. Benden sonra çevreme de tavsiye ettim. Önümüzdeki süreçte de gitmeye devam edeceğiz.

• C

c...

Doktorumuza randevu ile ulaştık. 8. sınıfa giden oğlumun LGS sınavı ile ilgili duyduğu kaygı sorunu ile ilgili gittik. Tedavi sürecimizin yaklaşık üçüncü ayındayız ve Öykü Hanım’ın uyguladığı tedavi sayesinde oğlumuzun bu sorununu çözdük ve deneme sınavlarında notlarının yükseldiğini gördük.

Ayrıca oğlumdan gelen geri dönüşte, “Anne, keşke daha önce gelseydik, çok rahatladım.” demesi bizi daha da mutlu etti.

En güzel kısım da bir devlet hastanesinde Öykü Hanım’a dahili numaradan ulaşabilmek ve konuşabilmek, yaklaşımı, ilgisiydi.

Biz aşırı memnun kaldık ve bize soran herkese tavsiye ediyoruz.

• L

l...

Öykü Hanım’a DEHB tanısı ile başvurduk. Doktorumuzun tedavisinden memnunuz, bize çok fayda sağladı. Tavsiye ederiz.