- Rahim ve Vajina Sarkması
Östrojen Replasman Tedavisi
Denizli Özel Sağlık Hastanesi , Denizli 20040
R
r.....
Ozan bey bir kadın doğum uzmanının ötesinde her an desteğini hissettik. Detaycı yaklaşımıyla anne bebek sağlığına son derece önem veren bir hekim. Sadece doğuma kadar değil doğumdan sonraki süreci de önemsiyor. İlgisi, bilgisi ve emeği çok değerli.
i̇...
Dünya tatlısı bir kalbi olan ve anne adaylarının onunla bu yolu yürüdüğü için her daim şükrettigi bir doktor düşünün. Hamileliğimde zor zamanlarim oldu okadar yerinde müdahaleler yaptı ve beni rahatlattı ki tüm süreci çok güzel yönetti.
Çok değerli meslek bilgisi, yakından ilgisi, samimiyeti ve güler yüzü ile yavrumuza sağlıkla kavuştuk.Herzaman bir telefon ile kendisine ulaştım yetmedi o beni aradı nasıl olduğumu sordu üzerimden bilgisini, ilgisini hiç eksik etmedi.Sezeryandan çok korkuyordum ama bana resmen prenses doğum yaptırdı.Doğum çok güzel geçti sohbet eşliğinde aşırı pozitif bir ortamda yavruma kavuştum, aynı gün ayaklandim desteksiz ihtiyaçlarımı gördüm.Sanki normal doğum yaptim okadar çabuk toparladim sayesinde.Şuanda kucağımda beş günlük minik kızımla yazıyorum.Tüm anneler gözünüz kapalı kendinizi kiymetli doktoruma teslim edebilirsiniz.İlk dogumu ile ikinci dogumu arasinda ciddi bir fark olan bir anne olarak söylüyorum bunu size. Cok kıymetli kendisi cok.İyi ki Ozan hocam.• Op. Dr. Ozan KUZU • Diğer •
f.....
8 haftalık hamileliğimde kanamam geldiğinde tanışmıştık kendisiyle, o kadar kibar, anlayışlı ve güler yüzlü bir doktor ki anlatamam. Başka bir doktor takip ediyordu son ana kadar devam ettim ama memnun değildim Ozan beye geçmedigime pişman oldum. Her karşılaştığımızda tüm samimiyetiyle bir arkadaş gibi halimizı hatrimizi sordu. Doğum yaptigimda kendi doktorum kongredeymis icapci olarak Ozan bey varmış. Allah kalbime göre verdi gerçekten doğumumu gerçekleştirdi o kadar rahat ve profesyonel yönetti ki 10 dk demeden doğurdum. Dr arayışı olanlar gözü kapalı tercih edebilir. İyi ki siz.
ay...
Üzücü bir dogum hikayemden sonra tekrar hamile kaldim ve yolumuz Ozan hoca ile kesişti. Baska bir doktor ile başladık ancak şartlar gereği Ozan hoca ile devam ettik. Bir önceki doğum hikayemi anlattım kendisine. Anlatırken acımızı bizimle hissetti resmen. O hikayeyi duyduktan sonra da Hamileliğim sürecinde de yakından ilgilendi. Hastaları ile iletişimi çok iyi. Odasına girdiğiniz anda güler yüzü ile karşılıyor sizi. Her kontrolde doğumdan korktuğumu söyledim ve her kontrolde beni bıkmadan usanmadan rahatlattı. Telefonla ne zaman istersek ulaştık. Bir kere bile suratı asık görmedim. Doğumum da cok rahat geçti. Hersey Ozan hocanın anlattığı gibi ilerledi. Doğumdan sonra da ilgisini hic çekmedi üzerimizden. Allah razı olsun inşallah çok güzel bir hayatı olur. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum bence Denizlinin en iyi kadın doğum doktorlarından biri.
T
ta...
Kızımla beni kavuşturan canım doktorum. 32. Haftamda şehir dışından gelmeme rağmen beni kabul eden, herşeyi ayrıntıyla inceleyen ve bana detaylı bilgi veren herşeyden önemli o güveni alabildiğim kişi kendisi. Taburcu olana kadar yanıma kac kere geldiğini sayamadim bile. Böylesine özel bir anımda yolum sizinle kesiştiği için çok şanslıyım. Sayenizde bir cesaretle girdiğim ameliyattan gülerek çıktım. Canım hocam iyi ki siz.
e....d
Hamileliğimin 17.haftasında doktor değiştirmek zorunda olduğum için denk geldiğim ama hayatımda yaptığım en doğru seçim Ozan Doktorum.. Takibe başlamadan itibaren bu kadar güzel ilgi , bu kadar özverili bir şekilde takip hiç bir doktorda görmemiştim.. Gece gündüz ulaşabildiğim , her sorularıma net ve hızlı cevap aldığım, ben sormadan tüm sorabileceğim sorulara cevap veren bir doktor kendisi.. Normal doğumdan korkmama rağmen beni ikna etmesi, ancak bebeğimin kordon dolaması yüzünden gece sezeryana alması.. Ameliyat esnasında asla beni korkutmadan , tüm ameliyat sürecimde beni sakinleştirip , konuşan.. Doğum sonrası ilgisi daha da farklı.. Anlatmakla bitiremeyeceğim kadar şanslıyım , oğlum 3 aylık başka çocuk istemiyorum , ama olsa da asla başka doktora gitmeyeceğim canım doktorum, İyi ki varsınız.. Doktor arayışında olursanız gözük kapalı Ozan Hocaya gidebilirsiniz..
Ş
ş.....
Doğum sürecinde o kadar memnun kaldım ki daha önce hiç bu kadar iyi bir doktorla karşılaşmamıştım. İlk haftalardan iyi ki doktorumu değiştirip kendisi ile yola devam etmişim. Çok rahatlatıcı, çok yardımsever, tüm süreci en ince ayrıntısına kadar anlatan müthiş birisi. Tekrardan çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum ama eğer ki olursa asla başka doktora gitmek istemem. Kısacası doktor arayışı içerisindeyseniz hiç tereddüt etmeyin daha iyisini bulamazsınız.
• Op. Dr. Ozan KUZU • Diğer •
Ozan bey alanında çok başarılı bir hekim. Muayenede de aklınıza takılan tüm soruları tek tek cevaplayan sakin her şeyi detayına kadar anlatan kişiyi rahatlatan bir hekim. Gebeliğimin takibini Ozan beyde başladım. Aklıma takılan her soruyu rahatça sorabilmekteyim ve günün her saatinde ulaşabileceğim bilgisini kendisi söylemekte. Sürecimiz devam etmekte ve sonsuz güveniyorum. Her muayene zamanı geldiğinde koşarak ve heyecanla ile gidiyoruz. En mucizevi süreci bu yolda kiminle gittiğin çok önemli ve bu konuda Ozan bey harika bir hekim. Kibar, anlayışlı ve ulaşılabilir bir hekim. Gözüm kapalı ve sonsuz hekimime güveniyorum.
gü...u
Hayatımdaki karşılaşabileceğim en iyi kadın doktoru olabilir. Kendisiyle şans eseri tanışıp 9 aylık süreçte her aradığımda ulaşmam, her mesajıma geri dönüş yapması, her muayenede beni de eşimide rahatlamak şekilde ilgilenmesi. Doğum esnasında bizimle birlikte saatlerce beklemesi doğum sonrası tüm süreçte neredeyse tüm saat ilgilenmesi ziyaret etmesi bizi çok mutlu etti.İyi ki yollarımız kesişmiş.
t....ö
19.10.2024 tarihinde 19 haftalık hamileliğim suyum geldiği için erken doğum yapmak zorunda kaldım. Hamilelik başlangıcımdan bu yana farklı bir doktorla devam ediyordum. 20 Ekim sabahı Ozan beyle tanıştık. Tüm riskleri ve yapılabilecek bütün seçenekleri eşime ve bana en ince ayrıntısına kadar anlattı. Büyük bir üzüntü yaşadık ve tüm samimiyetiyle acımızı paylaştı. İşlemden sonra haftalık kontrolümüze gittik sağlık kontrolümüz çok güzel geçti. Yine tüm aklımıza takılan soruların cevabını bulduk. Ozan beyle yeni bir başlangıç yaptık. Tekrar bebek yapmayı düşünüyoruz. İnşallah yeni hamileliğim Ozan beyle sağlıklı bir şekilde ilerleyecek.
• Op. Dr. Ozan KUZU • Diğer •
Ozan Kuzu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ozan Kuzu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ozan Kuzu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Doğum Kontrol, Et(Hormon Replasman Tedavisi), Östrojen Replasman Tedavisi, Laparoskopi, Preoperatif Değerlendirme, Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Laparoskopik Cerrahi.
Ozan Kuzu adresi nerede?Ozan Kuzu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Denizli Özel Sağlık Hastanesi Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ozan Kuzu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ozan Kuzu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ozan Kuzu hangi dilleri konuşuyor?Ozan Kuzu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ozan Kuzu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ozan Kuzu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ozan Kuzu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ozan Kuzu hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Ozan Kuzu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Denizli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları