Muayenehane
Eskişehir
Kabul edilmeyen sigortalar
Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.
Görüşler
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
he...i
11.10.2019 tarihinde bana takılan kalp pili operasyonunda bizzat kendisi operasyonu gerçekleştirerek düzelmeme sebeb olan özcan hocama birde burdan teşekkür etmek istedim
• Muayenehane • Kalp Pili Takılması •
he...i
çok çok iyi bir doktor.Akraba ve dostlarıma kesinlikle tavsiye ediyorum.
se...n
hastalığım hakkında bana vermiş olduğunuz genel bilgi için çok teşekkmür ederim.
Özcan Özeke isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özcan Özeke, Kardiyoloji.
Özcan Özeke adresi nerede?Özcan Özeke şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özcan Özeke isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özcan Özeke online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özcan Özeke isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özcan Özeke bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özcan Özeke ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özcan Özeke hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Özcan Özeke hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar