2014 yılında Uludağ Üniversitesi’nde Psikoloji lisans derecesini aldıktan sonra Üsküdar Üniversitesi Aile ve Çift Danışmanlığı alanında yüksek lisansına devam etmiştir. Uzmanlık tezini eş seçim stratejileri üzerine yazmıştır. Çalışma alanları arasında psikolojik danışmanlık, sınav danışmanlığı, boşanma danışmanlığı, aile ve çift danışmanlığı, aldatma, evlilik öncesi danışmanlık bulunmaktadır. Bilişsel Davranışçı Terapi, Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi ve Gottman Çift Terapisi eğitimlerini almıştır. Onlıne olarak danışmanlık hizmeti vermektedir.
n....d
Yıllardır çözemediğim sorunum için Özge Hanıma gittim. Gerek ılımlı yaklaşımı gerek sabırla süreci yönetmesiyle gayet rahat bir terapi ortamı oluşturdu. Profesyonel yaklaşımı ve sorunumu çözmemde bana destek olduğu ve farkındalığımı geliştirmemi sağladığı için kendisine minnettarım.
• başka bir yer • Diğer •
es...
Hayatımın en zor döneminde kendisinden terapi almaya başladım. 1,5 senede hayatımın bu kadar değişeceğini asla tahmin edemezdim. Elbette terapi danışan ve terapist iş birliği ile başarı elde eder ancak şunu çok rahatça söyleyebilirim ki eğer şu an hayattaysam büyük oranda kendisine borçluyum. Sizi gerçekten anlayan, dinleyen ve aynı zamanda profesyonel çizgisini asla bozmayan bir terapist. 10 sene içerisinde pek çok kişiden pek çok terapi aldım ancak Özge hanım gibi olana hiç rastlamadım. Kendisi iyi ki var.
• başka bir yer • Diğer •