Dr. Özge Solakoğlu, Özel İlgi Çocuk ve Fizik Tedavi Tıp Merkezi'nde Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon branşında hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi No:38, Gebze 41400

• Sigortası olan hastalar

Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu

• G

Muayene sırasında hastanın tüm sorunlarını anlamaya çalışan başarılı bir hekim.

• Özel İlgi Çocuk ve Fizik Tedavi Tıp Merkezi Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu  •

• Z

Dizimdeki problemden dolayı başvurdum. 1 seans gittim, önerilerde bulundu. Bana gayet mantıklı geldi. Egzersizler verdi. Gereksiz emar ve tahliller istemedi. Söylediği şeyler çıktı. Uyguladığı ve önerdiği tedavi ile şu an daha iyiyim. Hastalarına mantıklı yaklaşıyor. Memnun kaldım kendisinden. Bana uygulayacağım hareketlerin kağıdını vermedi, bizzat kendisi gösterdi. 1 hafta içerisinde bacağım eski haline döndü.

•  •

Bel fıtığı için başvurdum. 3 seans nöralterapi hizmeti aldım. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar aldım. İyi sonuçlar elde ettik. Fıtık ameliyatı da oldum, daha sonra fıtığım tekrarladı. İnanılmaz tatlı, işinde iyi, ayrıntılı düşünen bir doktor.

•  •

Doktor Özge Hanım çok iyi birisi; davranışı ve tedavisi gayet iyiydi. Fizik tedavi görmüştüm ve iyi geldi. Boynum ve kolum ağrıdığı için gitmiştim, MR çekildim ve boyun fıtığı çıktı; bu nedenle fizik tedavi gördüm. İyi ki Özge Hocama gitmişim, işini gayet güzel ve her şeyi not alarak yapıyor. Ben memnun kaldım, başkalarına da tavsiye ederim.