- Katarakt
Esentepe Mah.Seyrantepe Cad. Golden Life Sitesi 2. Kısım Zemin Kat A/C2,, Çorlu, Tekirdağ 59850
Göz Hastalıkları Randevusu
Esentepe Mah.Seyrantepe Cad. Golden Life Sitesi 2. Kısım Zemin Kat A/C2,, Tekirdağ
Op. Dr. Özgür Kocabıyık
Op. Dr. Özgür Kocabıyık
s....
Oğlumun göz tembelliği sorununu biraz geç farkına varmamız ve göz muayenesi konusunda gecikmemiz sonucunda Çerkezköy'de bir doktorda tedavisi başlandı. Ancak sonra farklı bir doktor arayışına girdik ve Özgür Bey'e geldik. Bir süredir takibini yapıyor ve tembel olan gözü ilk zamanlara göre olumlu ilerleme kaydetti. Tedavi sürecinden çok memnunuz. İlgisi, güler yüzlülüğü ile çok iyi bir doktor.
• Op. Dr. Özgür Kocabıyık • Göz Hastalıkları Randevusu •
bü...t
Özgür bey güleryüzlü, ilgili ve işinde oldukça iyi bir doktor. 4 üzerinde miyop ve astigmat göz bozukluğum vardı. Özgür beye lazer ameliyatı için gittim. İsteğim üzerine aynı gün hem muayenem hem de operasyonum gerçekleştirildi. Operasyonun ertesi günü gözlerim sıfırlanmıştı. Bulanıklık, ışığa hassasiyet, göz kuruluğu tarzında hiçbir sorun yaşamadım.
• Dünyagöz Çorlu • Diğer •
c....n
Lazer operasyonu konusunda endişelerim vardı bilgi birikimi,detaylı açıklaması ve operasyon sırasında ve sonrasında ki yaklaşımı ile kesinlikle tavsiye ederim.Teşekkürler değerli Özgür hocam iyi ki varsınız
• Dünyagöz Çorlu • Diğer •
nu...y
cok memnun kaldım cok ılgılı ve hastasını unutmuyor.ben bırde dr nıhat ersoz e maıl atmak istıyorum ama adresı yok lutfen bana meil atsın.saygılar
Özgür Kocabıyık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özgür Kocabıyık, Göz Hastalıkları. Size Özgür Kocabıyık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göz Hastalıkları Randevusu.
Özgür Kocabıyık adresi nerede?Özgür Kocabıyık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esentepe Mah.Seyrantepe Cad. Golden Life Sitesi 2. Kısım Zemin Kat A/C2, Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özgür Kocabıyık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özgür Kocabıyık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Özgür Kocabıyık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özgür Kocabıyık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Özgür Kocabıyık hangi dilleri konuşuyor?Özgür Kocabıyık ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Özgür Kocabıyık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özgür Kocabıyık tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özgür Kocabıyık hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Özgür Kocabıyık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.