Eski Tesisler Durağı Kayapınar, Bağlar, Diyarbakır 21000
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
se...y
Özlem hanıma kalp çarpıntısı için gittim çok ilgili ve güler yüzlü bir Dr hastaya yaklaşımı ve rahatlatmasıda çok çok iyi memnun kaldım herkese tavsiye ederim.kesinlikle bundan sonra kardiyoloji Dr um özlem hanım olacak k
• Özel Işıl Kardiyoloji Dal Merkezi • Diğer •
Özlem Aydınalp Uluğ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özlem Aydınalp Uluğ, Kardiyoloji.
Özlem Aydınalp Uluğ adresi nerede?Özlem Aydınalp Uluğ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eski Tesisler Durağı Kayapınar Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özlem Aydınalp Uluğ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Özlem Aydınalp Uluğ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Özlem Aydınalp Uluğ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özlem Aydınalp Uluğ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Özlem Aydınalp Uluğ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Özlem Aydınalp Uluğ hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Özlem Aydınalp Uluğ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar
- Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar