Burun estetiği
Geniz eti ameliyatı +7 daha fazla
Septoplasti(nazal hava yolu cerrahisi)
Kulak tüpü takılması
Endoskopik sinüs cerrahisi
Tümünü gösterÖzgeçmiş
Hakkımda
Özlem Özger Eroğlu Genesis Sağlık Hizmetlerinde KBB bilim dalında hastalarına hizmet vermektedir.
Okullar / eğitimler
- Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi
Bilinen diller
İngilizceHasta / Danışan Görüşleri
Dakiklik
Alaka
Mekan
s....d
Özlem Hanım muayenehanesinde hastalarına uzunca bir vakit ayırıyor. Detaylı bir şekilde ilgileniyor hastaları ile. Teşhisi ve tedavisi gerçekten çok iyi, hemen sonuç alabiliyorsunuz. Güler yüzlü ve tatlı dilli bir doktor. Herkese tavsiye ederim.
n....b
Özlem Hanım çok mükemmel bir hekim. Her zaman ona gidiyorum. Kulağımdaki problem sebebi ile gidiyorum Özlem Hanım'a. İlgisi, alakası çok güzel. Güven veriyor hastalarına, iyi hissettiriyor. Herkese tavsiye ederim.
ef...a
8 yaşındaki kızımın gerek muayenesinde,gerekse ameliyatında,sevecen yaklaşımı,rahatlatan tavırlarıyla,ameliyatın çokta korkulacak birşey olmadığı kanısına varmamıza vesile olan dünya tatlısı doktorumuza sonsuz teşekkürler...başarılar...
Burun estetiği
Geniz eti ameliyatı
Genesis Sağlık Hizmetleri
Septoplasti(nazal hava yolu cerrahisi)
Kulak tüpü takılması
Okullar / eğitimler
- Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi
Deneyimler
- Genesis Sağlık Hizmetleri - Devam
- 2012-2018: Tekirdağ Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzman Hekimi
- 2010-2012: İzmir Behçet Uz çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzman Hekimi
Bilinen diller
İngilizce