Uzm. Dkt. Öznur Huriye Kocalar

Dil ve Konuşma Terapisi daha fazla

İstanbul 2 adres

Boğaziçi Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. 4 yıl, Türk Dili ve Edebiyatı ve Türkçe öğretmenliği yapmış; 3 yıl da, özel bir yayınevinde yazar ve editör olarak çalışmıştır.

2009' da Ege Üniversitesi, Ortaöğretim Alan Öğretmenliği Pedagojik Formasyon programını tamamlamıştır.

2013 yılında Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü- Dil ve Konuşma Terapistliği Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programını bitirmiştir. 3 yıl süren uzmanlık eğitimi boyunca, DİLKOM’ da (Anadolu Üniversitesi Dil ve Konuşma Bozuklukları Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezinde) 400 saatin üzerinde klinik gözlem ve uygulama yapmıştır. Ayrıca Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesinde KBB, Odyoloji ve Nöroloji Polikliniklerinde klinik gözlemler yapmış ve gerek öğrenimi sırasında gerekse de mesleki hayatında dil ve konuşma bozukluklarıyla ilgili çok sayıda kongre, eğitim ve seminere katılmıştır.

2014 senesinden bu yana da, çeşitli kuruluşlarda çocuk, ergen ve yetişkinlere dil ve konuşma terapisi hizmeti vermektedir.

Örnek Mahallesi Şehit Cahar Dudayev Caddesi No:103/1, Ataşehir, İstanbul 34704

• Sigortası olan hastalar

Kadıköy, İstanbul

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

• Z

Güler yüzlülugu ,sakinliği donanimliligi bizi ilk seansimizda güzel bir şekilde yol alacagimizin işaretini vermişti..kısa sürede ilerledik kendisiyle ..oğlum on yasinda ve yaklaşık bir yılı aşkin kekemeligi vardı kaygısı heyecanlanmalari azaldı derse katılımları arttı kendisini ifade etmekte cekinirken hocamızın sayesinde güveni oluştu..

• İKON Dil-Konuşma Bozuklukları Kliniği Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

• M

Öznur Hanım çok tecrübeli bir terapist. Oğlumuzun konuşma geriliği ve özellikle kekemeliği konusunda 3 senede katettiği yolu kendisiyle 3-4 ayda aldı desek abartmış olmam. Kesinlikle tavsiye ediyorum Öznur Hanımı. İşinde ciddi olmasının yanında 8 yaşındaki oğlumuzla iletişimi muhteşemdi. Ebeveynler olarak bizleri de çok iyi bilgilendirdi. Kekemelik şiddetinde bariz bir azalmayla mezun olduk. İyi yollarımız kesişti.

• İKON Dil-Konuşma Bozuklukları Kliniği Kekemelik Terapisi  •

6 yaşındayız
    2.5 aydır ( 10 seans ) eğitim almaktayız
    Bazı sesleri çıkaramıyorduk söyledikleri pek anlaşılmıyordu artikülasyon sorunu vardı k, g, n, s, z,j,ç, l, r eğitim sürecinde k, l ve n harflerimizi çıkarmaya başladık. Söyledikleri daha anlaşılır ve net konuşmaya başladık. Gelişme mizin okul öğretmenimiz de fark etti.

• İKON Dil-Konuşma Bozuklukları Kliniği Artikülasyon Bozukluğu Terapisi  •

Öznur hocayla 2024 kasım ayında tanıştık oğlumda artikülosyon ve fonolojik bozukluk var. 6 yaşında. Çocuğun ilgisini çekmede öğretme teknikleriyle kısa sürede yol aldık ve almaya devam ediyoruz.

• İKON Dil-Konuşma Bozuklukları Kliniği Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

• Ş

Merhaba benim ikizlerim Ekim ayında 4 yaşına girdiler konuşmalarında sorunlar olduğu farkındaydım bir süre bekledim geçmesini daha sonra ileriki yaşlarında sorun yaşamamaları için Öznur hanımdan destek almaya başladık üç seans oldu bize sunduğu ödevler ve uyarıları dikkate aldığımızda İkizler olumlu bir ilerleme var ve İkizler Öznur hanım seviyor bu benim için çok önemli istekli geliyorlar çocuklara yaklaşımı gayet ilgili ileri ki zamanda daha da iyi olacağını düşünüyorum.Seans esnasında oyunlar oynadığımız çocuklar eğleniyor ve öğreniyorlar bu açıdan iyi oldu.

• Öznur Huriye Kocalar Diğer  •

• M

Oğlum 8 yaşında ve henüz r harfini tam olarak söyleyemiyordu. Hocamızla görüşüp randevu seansı oluşturduk. 2 seansın sonunda oğlum r harfini çıkarmayı başardı. Öznur hocamızdan memnun kaldık, gayet ilgiliydi ve evde çalışma yapmamız için bizi de bilgilendirdi.

•  •

• Z

3 yaşındaki oğlumun gecikmiş konuşması olduğu için tavsiye üzerine Öznur hanıma ulaştım. Terapiye başladığımızda oğlum konuşamıyordu sadece bir kaç kelimesi vardı. Öznur hanımın yaptığı başarılı çalışmalarla 2 hafta sonra birden sanki dili çözüldü ve konuşmaya başladı. Öznur hanımın hem çocukla hem aileyle iletişimi, çocuğu sıkmadan yaptırdığı çalışmalarla, daima güler yüzüyle karşılamasıyla oğlum koşarak terapilere gidiyor. Oğlumun bazı harfleri doğru çıkaramamasından dolayı hala devam ediyoruz. Öznur hanım planlamasını yaparken çocuğun ihtiyacına göre aileyle iletişimde olup dersleri planlıyor. Ulaştığımız sonuçlardan çok memnunuz. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

• İKON Dil-Konuşma Bozuklukları Kliniği Gecikmiş Konuşma Terapisi  •

• Ö

7 yaşındaki oğlum s,ş,z gibi harflerin seslerini çıkartamıyordu. Öznur hanımla yaklaşık 8 seans çalıştık ve oğlum artık bu sesleri gayet anlaşılabilir bir şekilde çıkartabiliyor. Öznur hanım işini titizlikle yapan ve donanımlı bir uzman, oğlumla da çok iyi anlaştılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

• İKON Dil-Konuşma Bozuklukları Kliniği Ses Terapisi  •

Öznur hanımla şuan 1 yıla aşkın devam ediyoruz mükemmel bir eğitimci oğlum 6.5 yaşında olup oğlumun 1 yıl öncesinde konuşmasında artikülasyon bozukluğu ve bilgi dağarcığı çok kısaydı . Şimdi aradaki farkı görünce çok iyi hissediyorum. Şuan kendi çok iyi ifade ediyor çenesi düştü harika bir öğretmenimiz şuan derslere hevesle gidiyoruz. Gözüm kapalı Öznur hanımı herkese gönülden tavsiye ediyorum.

• İKON Dil-Konuşma Bozuklukları Kliniği Artikülasyon Bozukluğu Terapisi  •

• B

Öznur hanımla 6 aydır devam ediyoruz . Kendisinin hem ebeveynle hem çocukla ilgilenip detaylı açıklamalar yapması harika . 5 yaşındaki oğlumda hem fonetik bozukluk , hem fonolojil bozukluk , hem de kekemelik vardı . Daha ilk haftalarda konuşması düzelmeye başladı . Oğlumda Öznur hanımı çok sevdi . Biz gayette memnunuz ilerlemeden dolayı

• İKON Dil-Konuşma Bozuklukları Kliniği Fonolojik Bozukluk Terapisi  •