Prof. Dr. Pelin Yılmazbaş Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Uzmanlığını Gazi Üniversitesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalından almıştır. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Ankara Ulucanlar Göz Hastanesinde hizmet vermiştir.

Prof Dr Pelin Yılmazbaş Muayenehanesi

Kızılırmak Mahallesi 1445. Sokak No:2/1 Paragon Tower binası 10. Kat İç kapı no:46, Çankaya, Ankara

• Sigortası olan hastalar

Göz Hastalıkları Randevusu

Kızılırmak Mahallesi 1445. Sokak No:2/1 Paragon Tower binası 10. Kat İç kapı no:46, Ankara

Prof Dr Pelin Yılmazbaş Muayenehanesi

Göz muayenesi için gittim ancak gördüğüm yaklaşım beni ziyadesiyle rahatsız etti.

Rahatsızlıklarımdan bahsetmeme müsaade etmedi. Basit konular üzerinde çok fazla durarak muayene süresinin anlamsız geçmesini sağladı.

Kısacası, iletişim empati tam bir hayal kırıklığıydı.

Bu arada sigorta ödemesi için gerekli muayene formuna dair bilgileri yok. Sizin götürmeniz gerektiğini sanıyorlar.

• Prof Dr Pelin Yılmazbaş Muayenehanesi Göz Hastalıkları Randevusu  •

• B

Pseudotumor cerebri tanısıyla uzun süredir takip altındayım. Tanının ardından bir ilaç tedavisine başladım ancak Prof. Dr Pelin Yılmazbaş ile tedaviye devam etmeye başladıktan sonra hastalıkla, ilacın seyriyle alakalı öncekinden daha sistemli ve bilinçli bir süreç başladı. Hocamın yaklaşımı sadece tanı odaklı değil, hele ki ciddi baş ağrıları yaşayan biri olarak benim için hastalığın gündelik yaşamdaki etkilerini kapsayacak şekilde güçlü bir yaklaşıma sahip. Halihazırda takibim devam ediyor ve muayenelerde tedavi planını gerekirse yeniden oluşturuyor. Özellikle baş ağrılarımın şiddetinin değişkenlik gösterdiği dönemlerde, bu değişimlerin nedenlerini birlikte konuşarak duruma özel önerilerde bulunuyor. Duygusal açıdan yorgun hissettiğim süreçte hocamın samimi yaklaşımı beni çok rahatlattı. Süreci rasyonel ve ilgili yöneten bir hekim arayanlar için hocamı kesinlikle tavsiye ederim.

• Prof Dr Pelin Yılmazbaş Muayenehanesi Göz Hastalıkları Randevusu  •

• Z

Gözüme çapak kaçtı. Ameliyat oldum. Ameliyatım başarılı geçti şu anda sağlık durumum iyi. İlgili ve alakalı bir doktor. Allah öncelikle kendisinden razı olsun. Kontrole gideceğim.

• G

Saygıdeğer Pelin Hocam ile kasım 2022 de tanıştım. Başka bir göz doktoru tarafından retina dekolmanı teşhisi konmuştu. Doktor bir akrabam, Pelin Hoca'mın en iyi retina uzmanı olduğunu söyledi ve gözümü kaybetmenin eşiğine gelmiş biri olarak Pelin Hoca'ma gittim. İlk randevumuzdan sonra başka hiçbir doktora gitmeyeceğimi söyledim. Bir doktor, ancak Pelin Hocam kadar işini tutkuyla yapabilir. Bu kadar çok hastaya bakıp, bu kadar çok ameliyat yapıp tüm hastaları ile nasıl bu kadar yakından ilgilenebilir hala düşünürüm. Ameliyat ettiği her göze kendi gözüymüş gibi nasıl özen gösterir hala düşünürüm. Muayene sırası bekleyen her hastası bir hekimi nasıl bu kadar çok sever hala düşünürüm. Şu anki durumuma gelince iki gözüm de gayet iyi görünüyor. Çalışıyorum, okuyorum, araba kullanıyorum. Var olun Pelin Hocam.

• Prof Dr Pelin Yılmazbaş Muayenehanesi Diğer  •

Değerli hocam, Pelin Hanım sayesinde müthiş başarılı bir sarı nokta üzerindeki yırtık ameliyatıyla sağlığıma kavuştum, tavsiye ederim.

• T

Annem için başvurduk. Sarı nokta rahatsızlığı var. Pelin Hoca sarı nokta tedavisinde çok başarılı. Hastalığın ilerlemesini önledi. Allah razı olsun kendisinden çok memnunuz.

• G

Saygıdeğer Pelin Hocam'la Kasım 2022'de tanıştım. Daha önce retina dekolmanı teşhisi konmuştu. Gözümü kaybetmenin eşiğine gelmiş biri olarak Pelin Hocam'a gittim. İlk randevumuzdan sonra başka hiçbir doktora gitmeyeceğimi söyledim. Bir doktor, ancak Pelin Hocam kadar işini tutkuyla yapabilir. Bu kadar çok hastaya bakıp, bu kadar çok ameliyat yapıp tüm hastalarıyla nasıl bu kadar yakından ilgilenebilir hala düşünürüm. Ameliyat ettiği her göze kendi gözüymüş gibi nasıl özen gösterir hala düşünürüm. Muayene sırası bekleyen her hastası, bir hekimi nasıl bu kadar çok sever hala düşünürüm. Şu anki durumuma gelince, iki gözüm de gayet iyi görünüyor. Çalışıyorum, okuyorum, araba kullanıyorum. Var olun Pelin Hocam.

• Y

Babamın sarı nokta rahatsızlığı var. 1.5 yıldır kendisi takip ediyor. Sarı nokta için iğne vuruluyor. Her aradığımızda kendisine ulaşabiliyoruz. Gece bile yazdığımızda cevap veriyor. Çok memnunuz kendisinden. Güler yüzlü, ilgili, işini takip eden bir doktor. Ayrıca çok insancıl. İletişimi kuvvetli bir hoca. Herkese tavsiye ederim.

• I

Göz tansiyonu için başvurdum. Muayene sonrasında göz tansiyonu çıkmadı. Daha sonra katarakt için gittim. Ameliyatım gayet güzel ve başarılı geçti. Akıllı mercek taktı. Kendisinden çok memnunum, herkese tavsiye ederim. İlgili ve alakalı bir hekim. Hastasını detaylı bir şekilde muayene ediyor, sorulması gereken şeyleri soruyor, sonra işine devam ediyor. Tam anlamıyla mesleğini yapıyor.

•  •

Retinam yırtıldı, ameliyat oldum. Ameliyatım olumlu geçti. Hocamdan memnunum. Her aradığımda ulaşabiliyorum. İlgili ve alakalı bir hekim. Gözüm kapalı herkese tavsiye ederim.