- Depresyon
- Sınav Kaygısı
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Stres
m....ç
Pelin Hanım'la yollarımız geçen yıl kesişti. Oğlumun karanlık korkusu vardı ve biraz içine kapanık bir çocuktu. Bu sebeple terapi desteğe almaya karar verdik. Pelin Hanım ile baştan sona kadar çok güzel bir süreç geçirdik. Oğlumun korkusu tamamen geçti ve şu anda düşüncelerini çekinmeden ve rahat bir şekilde ifade ediyor. Öz güveninde büyük bir artış oldu.
d.....
Kızımın yoğun korku ve kaygıları sebebi ile başvurduk. Çok faydalı bir görüşme oldu. Dersleri konusunda yaşadığı sıkıntılar gibi farklı konularda da yardım aldık. kızımın rahatça iletişime geçtiği kendini güvende hissetiği bir ortam. sorunları ile başa çıkamayan herkese tavsiye ediyoruz.
• başka bir yer • Diğer •
Benim için faydalı oldu. Bazı korkularmda kurtulmamı sağladı günümü düzene sokmamı sağladı teşekkür ederim
z.....
Benim için çok verimliydi. Faydası tabiki fazlasıyla oldu.Sorunlarımla başa çıkmama yardımcı oldu. Okul , ders gibi problemlerle gittim bu sorunlarında üstesinden geldik . Yaklaşımı çok samimiydi , rahatça her istediğimi anlatabildim . İşini gerçekten iyi yapan biri bu alanda gerçekten başarılı .
• başka bir yer • Diğer •
Pelin Yiri isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pelin Yiri, Psikoloji. Size Pelin Yiri tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Online Terapi.
Pelin Yiri adresi nerede?Pelin Yiri adresini belirtmedi. Pelin Yiri yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Pelin Yiri adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pelin Yiri isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pelin Yiri online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pelin Yiri isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pelin Yiri, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Pelin Yiri isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pelin Yiri bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pelin Yiri ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pelin Yiri hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Pelin Yiri hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.