Dr. İlhan Gürel, Uluvak Mah. Dr İlhan Gürel Caddesi Çınar Apt., Çorum Merkez, Çorum
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
gü...
Ateşlenip Ali hocama gittim, 2018 yılında tedaviden sonra beni Ankara'ya gönderdi. Reyno fenomeni hastalığım ortaya çıktı. Kendisi kalp dokturumdu. 11 Haziran 2026 yılında kalp kapak ameliyatı olduğum için ameliyat olduğum için hocam bir cihaz var girebilir miyim dedim o da hala şişkinliğin devam mı ediyor dedi bende devam ettiğini belirttim. Sibo testine girmem gerektiğini söyledi ve bende teste girdiğimde sibo hastalığım olduğu ortaya çıktı. Karın şişkinliğim kalmadı. Kilo veremiyordum ve çok fazla strese giriyordum hiçbir sıkıntı kalmadı. Doktor Ali Bey'in sayesinde bu hastalığımı da tedavi etmiş oldu. Güler yüzlü olması cana yakın olması insanı insan gibi değerlendirmesi ve hiçbir şekilde insan ayrımı yapmaması bizi gerçekten onore ediyor. Eğer gerçekten hastalığınızın iyileşmesini istiyorsanız, Ali hocaya sonuna kadar güvenebilirsiniz. Ali hocam şimdiden başarılarınızın devamını diliyorum iyi ki varsınız.
• Ali Şimşek Muayenehanesi • Diğer •
Çok ciddi sağlık sorunlarım vardı ve sebebini bulana kadar gitmediğim doktor kalmadı sonuç alamadım. Ali beyle tanışmak en büyük şansım oldu. Şüpheleri doğrultusunda çeşitli tahliller, MR Anjio vs yaparak hastalığımı teşhis etti. Sayesinde “ Takayasu Arteriti” hastalığımın tedavisini oluyorum ve daha kaliteli bir yaşam sürebiliyorum. Ali bey alanında çok başarılı, hastalarıyla ilgili ve alanında uzman bir hekim.
• başka bir yer • Diğer •
Ali Şimşek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Şimşek, Kardiyoloji.
Ali Şimşek adresi nerede?Ali Şimşek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dr. İlhan Gürel Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Şimşek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ali Şimşek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ali Şimşek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Şimşek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ali Şimşek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ali Şimşek hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ali Şimşek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.