Mardin'de yüzyüze veya online ergen ve yetişkin bireylere yönelik psikolojik danışmanlık hizmeti sunmaktayım.

​Bilimsel temelli ve BDT (Bilişsel Davranışçı Terapi) odaklı yaklaşımımın yanı sıra; çocuk ve ergenlerin gelişimsel, duygusal ve bilişsel süreçlerini değerlendirmeye yönelik kapsamlı psikolojik test ve değerlendirme uygulamaları yürütmekteyim.

​Danışan gizliliği, etik ilkeler ve güvenli iletişim odağında yürüttüğüm seanslar hakkında detaylı bilgi almak ve randevu oluşturmak için iletişime geçebilirsiniz.

Yetişkin
Çocuk

Birhat Ökmen

Sarısu Cadde, 3A/17, Artuklu, Mardin 47200

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• M

m....s

Birhat bey oldukça ilgili ve işine özen gösteren biri. İletişimi oldukça iyi. Seanslarımızdan çok fayda gördüm panik atak yaşadığım zorlu bir dönemde kendisinden destek aldım seanslarda kendimi daha iyi anlamaya başladım ve atakları daha sağlıklı yönetmemde yardımcı oldu desteğinden çok memnun kaldım.

• Klinik • Bireysel Terapi  •

• Z

z....a

Kendimi rahatça ifade edebildiğim, birşeyleri anlatırken çekincelerim olmadan rahatlıkla anlatabildiğim bir süreç oldu

• Klinik • Psikoterapi  •

• P

p.....

Birhat Bey, sadece profesyonel bir uzman değil; aynı zamanda sizi gerçekten dinleyen ve anlayan çok değerli bir insan. Seanslarda yarattığı güven ortamı sayesinde en zorlandığım konuları bile rahatlıkla konuşabildim.

• Klinik • Bireysel Terapi  •

Psk. Birhat Ökmen