0850 333 0388 Ücret öğren

Dkt. Dilara Dikiciaşık; Lisans eğitimini Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünde tamamlamıştır. Aktf olarak Gaziantep Pera Yeşilçınar Rehabilitasyon Merkezi'nde danışanlarına onlıne ve yüz yüze seanslar vermeye devam etmektedir.

Yetişkin (İlgili adreslerde)

• Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • B

Kızımız dil terapisine başladığında konuşma isteği oldukça azdı ve genellikle iki kelimelik cümleler kuruyordu. Süreç içerisinde konuşmaya olan ilgisinin belirgin şekilde arttığını gözlemledik. Artık kendini ifade etmek için daha fazla çaba gösteriyor, iletişim kurma isteği arttı ve sosyal olarak daha girişken olmaya başladı. Üstelik bu 3 seansla oldu.
    Bizim için en güzel gelişme, konuşmaya karşı isteğinin ve özgüveninin artması oldu. Sürecin başından bu yana gösterilen ilgi, sabır ve doğru yönlendirmelerin kızımızın gelişiminde olumlu bir etkisi oldu.

• N

n....t

4 yaşındaki oğlumda sadece tek kelimeler vardı kendini ifade edemeyince ya çığlık atıyor ya da karşısındakine zarar veriyordu yaklaşık 5 aydır dilara hocamdan ders alıyoruz onun sayesinde oğlumda baya yol aldık dilara hocama o kadar çok minnettarız ki kısa bi süre içerisinde baya değişimlere şahidiz gözüm kapalı herkese tavsiyemdir

• Birleşim Rehabilitasyon Merkezi Gecikmiş Konuşma Terapisi  •

• H

h....d

Dilara Hocam İşini gerçekten severek yaptığı her halinden belli. Süreci çok güzel ve ilgili bir şekilde yürütüyor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Birleşim Rehabilitasyon Merkezi Dil Terapisi  •

al...t

Evladımın dil ve konuşma alanındaki gelişim sürecinde, göstermiş olduğunuz ilgi alaka ve özverili çalışma stiliniz takdire şayandır. Çocuğumun siz öğretmenine olan sevgisi gelişiminde gözle görülür bir artış göstermektedir, bu durumu ailesi olarak mutlulukla takip etmekteyiz.

s....y

Yaklaşık 3 aydır kızıma dil terapisine götürüyorum başta endişelerim vardı alışma süresi uzun sürer diye hocamız tek seansa kendini sevdirdi ve 3 ay da dil gelişimi oldukça iyi durum da

• M

me...u

Oğlum 3,5 yaşında olmasına rağmen konuşmada gecikme yaşıyordu ve bu durum hem onun hem bizim için zorlayıcıydı. Terapi sürecine başladığımızda açıkçası bu kadar kısa sürede bu kadar güzel ilerleme beklemiyorduk.
    Bugün geldiğimiz noktada oğlumun kendini ifade edebildiğini görmek bizim için tarifsiz bir mutluluk. Bu süreci sevgiyle, sabırla ve profesyonellikle yöneten terapistimize minnettarız. Emekleriniz bizim için çok kıymetli.

• Birleşim Rehabilitasyon Merkezi Gecikmiş Konuşma Terapisi  •

• Y

ya....

Oğlum 2 yaş 2 aylıkken tanıştık öğretmenimizle,belirli kelimeleri söylüyordu ancak yeni kelime çıkaramıyor sadece ses üretiyordu.Dilara hanım sayesinde oğlum şuan eylemleri,renkleri çok güzel söylüyor,taklit yeteneği daha çok gelişti,odak süresi arttı ve bizim söylediklerimizi de tekrarlıyor.Kendisi çok disiplinli çok dakik aynı zamanda çok sıcakkanlı.Oğluma öğretmeninin geleceğini söyleyince kapıda bekliyor sabırsızlıkla iyi ki yollarımız kesişmiş derslerimize severek devam ediyoruz

• başka bir yer Diğer  •

• O

os...n

6 yaşındaki çocuğum bazı harfleri tam çıkaramıyordu bu sorun için Dilara hanıma başvurduk çok kısa bir süre de büyük yol katedip seansları tamamladı. Şu an harfleri çıkarmada bir problem kalmadı tabiki bizim pratik yapıp günlük hayatta uygulamamız gerekiyor.

• başka bir yer Diğer  •

• Z

z....)

Kızım konuşmadığı ve kelimeleri çıkaramadığı için başvurduk. İki ay oldu. Seanslarımız çok güzel geçiyor. Olumlu sonuçlar almaya başladık. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Dilara Hanım, sevecen bir uzman. Kızıma çok güzel yaklaşıyor; çabasını görüyorum. Çok ilgililer; memnunuz kendisinden. Herkese tavsiye ederim.

•  •

• F

f.....

Kızımda gecikmiş ekollali ve iletişimi sürdürmesinde sorun vardı Dilara hocamla internetteki yorumlardan yola cikarak terapi almaya başladık iyi ki tanışmışız kızımda iletişimi sürdürmede ve gecikmiş ekolalisinde azalmalar başladı terapi sürecimiz devam ediyor Dilara hocama istediğim zaman ulaşabiliyorum güler yüzü ve ilgisiyle bize yol gösteriyor