Op. Dr.
uzmanliklar hakkinda
Kırklareli 1 adres
Elıf Koca Muayenehanesi
Kırklareli, Kırklareli Merkez, Kırklareli
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
hi...i
ağrılarım beni hayata küstürmüştü elif hanım sayesinde hayata tekrar bağlandım nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum allahim onu cennetine alır inşallah .
hi...i
Bir samsunlu olarak elif hanımın başarısının devamını dilerim On numara bir doktor kendisinine şükranlarımı sunarim
hi...i
O gülünce rüzgar bile susuyor. hastalarımizi ilaçlar değil onun gibi güler yüzlü doktorlar tedavi ediyor yaa Bak ben iyileştim. Sonsuz teşekkürlerimi sunarim elif hanım.
Elıf Koca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elıf Koca, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Elıf Koca adresi nerede?Elıf Koca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kırklareli Kırklareli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elıf Koca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elıf Koca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Elıf Koca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elıf Koca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Elıf Koca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Elıf Koca hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Elıf Koca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar