Öğretmenler Mahallesi Şehit İsmet Akın Caddesi No:10, Tarsus 33400
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
P
p....k
Dermatoloji Uzmanı Mehmet Erol Aka’ya muayene için gittim ancak ne yazık ki yaklaşımından ve muayene sürecinden hiç memnun kalmadım. Yüzümdeki lekeler için başvurmama rağmen şikâyetimin yeterince değerlendirilmediğini düşünüyorum; bana sivilce için kullanılan bir krem reçete edildi.
Ayrıca geçirdiğim ağır ameliyat sürecini ve ameliyat izlerimi kendisine anlatarak dikiş izlerim için kullanabileceğim bir krem önerisi olup olmadığını sordum. Aldığım cevap ise “Sen ölümden dönmüşsün, bunlara kafa takma” şeklinde oldu. Böyle ciddi bir süreç geçirmiş bir hasta olarak sorumun bu şekilde geçiştirilmesi beni gerçekten rahatsız etti.
Bir hastanın yaşadığı sağlık sorunundan sonra görünümüyle ilgili kaygı duyması veya izleri için tedavi seçeneği sorması son derece doğal. Doktorumdan beklediğim, en azından şikâyetlerimi dinlemesi, uygun görmüyorsa nedenini açıklaması ve beni doğru şekilde yönlendirmesiydi. Kendimi dinlenmiş ve ciddiye alınmış hissetmediğim için maalesef memnun kalmadım.• Tarsus MMT Amerikan Hastanesi • Diğer •
Mehmet Erol Ak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mehmet Erol Ak, Dermatoloji.
Mehmet Erol Ak adresi nerede?Mehmet Erol Ak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Öğretmenler Mahallesi Şehit İsmet Akın Caddesi No:10 Tarsus
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mehmet Erol Ak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mehmet Erol Ak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mehmet Erol Ak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mehmet Erol Ak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mehmet Erol Ak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mehmet Erol Ak hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mehmet Erol Ak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.