Süleyman Günaydın
Süleyman Günaydın Muayenanesi

Hatay

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• B

be...n

Uzun zamandır smile lazer ameliyatını düşünüyordum. Özellikle göz kuruluğu ve ameliyat anı beni çok geriyordu. İlk muayeneden itibaren doktorum o kadar ilgili, samimi ve açıklayıcıydı ki bütün korkularım yavaş yavaş geçti. Aklımdaki her soruya sabırla cevap verdi, süreç boyunca gerçekten çok güvende hissettim, ameliyat anında da sürekli bilgilendirme yaparak beni rahatlattı. 2-3 saate rahatladım, görüşüm netleşti.
    Eşimin de retinasında yırtık vardı. Doktorumuz hemen eşimi de muayene edip lazer ile tedavisini yaptı.
    Sürecimizden çok çok memnun kaldık.
    Lazer düşünüyorsanız kesinlikle Süleyman Günaydın ile iletişime geçin

• Süleyman Günaydın Muayenanesi • Diğer  •

• B

b....y

Baska bır yerde 7 numara oldu dedıler gozumden ıcın gerı detaylı muayene ıcın suleyman hocama gıttım yanlıs bakılmıs 4 lu derecelerde olan gozum hıc ılerlememıs aslında smıle lazer onerdi doktorum ve oldum gercekten cok memnun kaldım ılgılı bı doktor dusunmeden herkes gidebilir gozlukten kurtulmak da cok guzel bır duygu

• başka bir yer • Diğer  •

m....a

3 senedir gözümde kuruluk şikayetim vardı daha önce başka doktora gittiğimde sadce alerjik denildi ama geçmedi ta ki süleyman beye gidinceye kadar gözümdekinin sadece kuruluk olduğunu ve nedenlerini anlattı ve buna uygun tedavi uyguladı cok şükür 3 sene sonra ilk kez bu denli gözlerimi iyi hissediyorum gerek anlatış tarzı gerekse alanındaki uzmanlığı çok başarılı

• başka bir yer • Diğer  •