Ben Psikolojik Danışman Rabia KARAKUŞ. Lisans eğitimimi Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında tamamladıktan sonra yine yüksek lisans eğitimimi Gaziantep Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında tamamladım. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık alanında başlayan eğitim hayatımla birlikte pek çok kongre, seminer, konferans, gönüllü çalışma faaliyetlerinde bulundum. 4 yıldır devam etmekte olduğum Kognitif -Bilişsel- Davranışçı Terapi eğitimime uluslarası geçerliliği olan Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği -EACBT- çatısı altında devam etmekteyim. Eğitimimin 1. Kurunu 11 ay teorik 18 ay Prof Dr Mehmet Zihni Sungur'un süpervizörlüğü eşliğinde tamamladım. Eğitimimin 2. Kurunu ise alanında uzman hocalarım eşliğinde 8 ay teorik 11 ay süpervizyon eğitimlerini alarak devam ettirmekteyim. Şu an ergen ve yetişkinlere yönelik psikoterapi hizmeti vermekteyim.

Osmaniye 81000

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Dan. Rabia Karakuş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle