Hizmetler:
Fizik tedavi ve Rehabilitasyon
Romatolojik hastalıkların tanı ve tedavisi
Akupunktur ( Sağlık bakanlığı onaylı)
Medikal Ozon Tedavisi ( Sağlık bakanlığı onaylı)
Nöralterapi,
Mezoterapi ( Sağlık bakanlığı onaylı)
Manuel terapi
Kuru iğneleme tedavisi
Kupa Hacamat tedavisi ( Sağlık bakanlığı onaylı)
Lenfödem Tedavisi
Skolyoz tedavisi
PRP (Trombositten Zengin Plazma) tedavisi
Proloterapi (rejeneratif tedavi)
Sporcu rehabilitasyonu
Detox, Anti-aging Şelasyon Tedavisi
Yoga (yoga eğitmenleri eşliğinde)
Uygulamalı kinezyoloj
Refleksoloji
Dinamik Nöromüsküler Stabilizasyon

Rabia Terzi Muayenehanesi / Fizyovital Ağrısız Doğal Yaşam Kliniği

Yahya kaptan mah. Şehit Ali İhsan Çakmak sokak Nazer Inn iş merkezi No:46/7 İzmit Kocaeli, Kocaeli

• Sigortası olan hastalar

Rabia Terzi Muayenehanesi / Fizyovital Ağrısız Doğal Yaşam Kliniği

Rabia hanıma annemin omuz ağrıları için gittik. Doktor hanım çok ilgili ve özenli bir muayne yaptı. Annemin sorduğu her soruya cevap vererek bir hastanın aklında ki tüm soruların cevaplanmasını sağladı. Güler yüzlü ve hoş sohbeti ile hasta doktor ilişkisi açısından güven verici. Anneme akıllı serum ve ozon uygulaması yapıldı, umarım annemin ağrılarını bu tedavi bir nebze fayda sağlar.

• Rabia Terzi Muayenehanesi / Fizyovital Ağrısız Doğal Yaşam Kliniği Eklem İçi Enjeksiyonlar  •

• I

Dr Hanım hem naif hem de işinde profesyonel bir.Migren ataklarımdan dolayı tıbbi tedaviye ek olarak akupunktur tedavisi için geldim. Beni çok rahatlattı.

• Rabia Terzi Muayenehanesi / Fizyovital Ağrısız Doğal Yaşam Kliniği Akupunktur ile Migren Tedavisi  •

Rabia hocama daha önce de priformis sendromu için gelmiştim. O zaman da teşhis ve tedaviyi başarıyla gerçekleştirmişti. Şimdi de başka sebepten aileden 2 kişi fizik tedavi ve akupunktur için geliyoruz. Güleryüzlülüğü, nezaketi ve doktorluğu ile kendisini çok beğeniyor ve seviyoruz.

• Rabia Terzi Muayenehanesi / Fizyovital Ağrısız Doğal Yaşam Kliniği Diğer  •

Lenfödem tedavim için MLD masajını kendisinin yapması farklı birkaç teknikle şişliği daha kısa sürede indirmesi ilerisi için bana ışık tuttu ayrıca donuk omuz problemimi de farkederek tedavime ekledi. Son derece bilgili tecrübeli kibar nazik sohbeti çok rahatlatıcı ve kendimi güvende emin ellerde hissettiğim bir tedavi süreci yaşadım. Annemin kemik erimesi değerini konsultasyon sırasında sonuçlarından farkederek bizi tedaviye yönlendirmesi ile de tecrübesini bir kez daha yaşamış olduk. Rabia Hanım’ın hem bilgisi tecrübesi hem de hastayı rahatlatan kişiliği ile verdiği tedavim çok faydalı oldu

• Rabia Terzi Muayenehanesi / Fizyovital Ağrısız Doğal Yaşam Kliniği Lenfödem Tedavisi  •

Rabia Hanım işinde tecrübeli, güler yüzlü ve iletişimi güçlü bir hekim. Benim sağ dizimde bir ameliyat geçmişim var. Doktor Hanım’a ilk muayene için gittiğimde ameliyatlı olduğum dizimde spor esnasında olulan bir travma sebebiyle kötü durumdaydım ve yürümede oldukça zorlanıyordum. Doktor Hanım’ın bana uyguladığı fizik tedavi programı ve tavsiyeleri ile bugün çok daha iyiyim. Kendilerine minnettarım.

• Rabia Terzi Muayenehanesi / Fizyovital Ağrısız Doğal Yaşam Kliniği Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uygulamaları  •

• B

Rabia hanıma hacemat için ilk kez başvurdum ve önyargılarım kendisinin detaylı bilgilendirmeleri ve uygulaması sayesinde yokoldu diyebilirim. Ağrılarım ciddi oranda hafifledi. Çok fayda gördüm.

• Rabia Terzi Muayenehanesi / Fizyovital Ağrısız Doğal Yaşam Kliniği Hacamat (Kupa) Tedavisi  •

• G

Romatizmal şikayetlerim ve migrenim vardi bu sebeple alaninda kendini cok iyi gelistirmis hocamiz rabia hanima geldim. Kendisinin bana uyguladigi akupunktur tedavisi sonrasi butun sikayetlerim son buldu. Cok memnun kaldim tedaviden tesekkurler hocam

• Rabia Terzi Muayenehanesi / Fizyovital Ağrısız Doğal Yaşam Kliniği Akupunktur Tedavisi  •

• H

Migreni olan biriyim akapunktur tedavisi icin rabia hanima geldim agrisiz bir sekilde tedavimi yapti kendisine tesekkur ediyorum. Tedavi sonucundan cok memnun kaldim agrilarim son buldu

• N

Mezoterapi icin hocamizi tercih ettim kendisi cok deneyimli bir doktor sonuctan cok memnun kaldim guleryuzlu temiz kalpli bir doktor hocamiz. Tedavimi agrisiz bir sekilde yapti

• R

Bel agrilarim icin gelip akupunktur yaptirdim rabia hanima sonucundan memnun kaldi. Bel agrilarim son buldu bu durum sosyal hayatimi cok olumlu etkiledi tesekkur ediyorum güleryuzunuz icin hocam