2023 yılında Gümüşhane Üniversitesi’nden mezun oldum. Bilişsel Davranışçı Terapi, Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme (EMDR) ve Şema Terapi eğitimlerini tamamladım. Danışmanlık sürecinde eklektik bir yaklaşım izleyerek, danışanlarımın ihtiyaçlarına göre farklı teknikleri kullanıyorum. Seanslar ortalama 45-50 dakika sürmektedir ve her seans danışanın ihtiyaçlarına göre yapılandırılmaktadır. İlk seansta ise danışanla birlikte danışmanlık süreci planlanır; ihtiyaçlar belirlenir, hedefler netleştirilir ve güvenli bir ilişki kurulması amaçlanır. Amacım, danışanlarımın duygusal ihtiyaçlarına yönelik derin bir anlayış geliştirip, onları yaşamın zorluklarında desteklemek.
- Depresyon
- Stres
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Cumhuriyet mahallesi, 2.sigorta caddesi, No:2, Uşak 64200
Yas Terapisi
Şema Terapi
Ö
ö...
Rabia Hanım'a, tanıdık aracılığıyla başvurdum. Psikolojik olarak problemlerim vardı. Kendisinden çok memnunum, seanslarımın devamı gelecektir. Kendisini çevreme de tavsiye ediyorum.
d...
Rabia Hanım'a bir arkadaşımın önerisi üzerine ulaştım. Yas süreciyle ilgili danıştım. Sürecim güzel ilerliyor. Kendisini tavsiye ediyorum.
m...
Sınav dönemi stresimi kontrol edebilmek için bir arkadaşım sayesinde ulaştım. Gerçekten uzun olmasa da çok aşırı bir süreçti. Önce beni tanıyıp rahatlatıp stresimle başa çıkabileceğim en iyi yöntemi seçti. Sayesinde gerçekten iyi yerlere geldim. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim. Siz ona karşı dürüst olursanız kesinlikle sizin için en iyi çözümü sunacaktır.
a...
Arkadaşımın önerisiyle ulaştım. Korkularım nedeniyle onunla görüşmek istedim. Şu an korkularım kalmadı. Onun sayesinde artık rahat uyuyabiliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
m...
Arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Sınav kaygısı nedeniyle kendisiyle görüştüm. Terapi sürecimiz sona erdi. Çok memnunum, çevreme tavsiye ederim.
R
r...
Aile içi sorunlarımdan dolayı arkadaşımın tavsiyesiyle Rabia Hanıma ulaştım. Terapi sürecimizde aile içi sorunlarımla ilgili farkındalık seviyemi arttırdım. Bakış açımı değiştirmemi sağladı. Artık yaşadığım olayların altında yatan ihtiyaçlarımı daha iyi anlıyorum. Herkese tavsiye ederim.
s...
Rabia Hanım'a arkadaşımın önerisiyle ulaştım. Online olarak süreci yönettik. Kronik rahatsızlığımın tetiklediği ruhsal sıkıntılarımdan dolayı başvurdum. Kendisi alanında bilgi ve birikim olarak donanımlı ve ilgili olmasıyla benim için süreci çok kolaylaştırdı. Onun sayesinde sorunlarımla başa çıkmayı öğrendim. İhtiyacı olan arkadaşlarıma tavsiye ediyorum ve etmeye de devam ederim.
b...
Rabia Hanıma internet üzerinden ulaştım. Depresyon sebebiyle başvurdum. Seanslar güzel gidiyor, kendisine devamlı gitmeyi düşünüyorum, çok memnunum. Tavsiye ederim.
s...
Rabia hanıma bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Görüşmemizden sonra kendimi artık daha iyi hissetmeye, mental olarak olumlu anlamda gelişmeye ve artık daha özgüvenli hissetmeye başladığımı söyleyebilirim. Çevremdeki kişilere ihtiyaç duyduğu takdirde Rabia hanımı tavsiye ederim.
Rabia Yaşar Şerit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rabia Yaşar Şerit, Psikoloji. Size Rabia Yaşar Şerit tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Fobilerden Kurtulmak, Bütüncül Psikoterapi, Online Terapi, Şema Terapi.
Rabia Yaşar Şerit adresi nerede?Rabia Yaşar Şerit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet mahallesi, 2.sigorta caddesi, No:2 Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rabia Yaşar Şerit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rabia Yaşar Şerit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rabia Yaşar Şerit isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rabia Yaşar Şerit, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Rabia Yaşar Şerit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rabia Yaşar Şerit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rabia Yaşar Şerit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rabia Yaşar Şerit hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Rabia Yaşar Şerit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rabia Yaşar Şerit hangi sigortaları kabul ediyor?Rabia Yaşar Şerit tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.