Turgutreis Mahallesi 4140 sokak No : 14 / 1, Mersin 33090
Barış, 4406 Sokak, No:25/5 Mustafa Arif Yılmaz İş Hanı, Akdeniz, Mersin
O
on...
Op. Dr. Recep KALECİ’ nin yaklaşık 30 yıldır düzenli olarak takibinde olan bir hastasıyım.
Bu süreçte yaklaşık 22 yıl önce yapmış olduğu göz kayması ameliyatım son derece başarılı geçti. Sonraki süreçte de ileri derece görme sorunu olan bir hasta olmama rağmen yönlendirmeleri sayesinde yaşam kalitem son derece iyi kendisine ne kadar dua etsem azdır.
Tavsiye ettiğim herkes memnuniyetini bildiriyor.
3. ayından itibaren şu an 8 yaşında olan kızımı da rutin olarak kontrollere götürüyorum çocuklarla iletişimi de son derece güzel olan bir hekim. Kızım kontrol zamanı geldiğinde kendisi randevu almamı istiyor.• Özel Mersin Niv Göz Merkezi • Diğer •
i̇...u
ÇOK BİLGİLİ KİBAR EFENDİ HASTAYA GÜVEN VERİYOR RECEP BEY HAKKINDA OLUMSUZ BİŞEY DUYMADIM BÜTÜN ÇEVREME TAVSİYE EDERİM
Recep Kaleci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Recep Kaleci, Göz Hastalıkları.
Recep Kaleci adresi nerede?Recep Kaleci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Turgutreis Mahallesi 4140 sokak No : 14 / 1 Mersin
- Barış, 4406 Sokak, No:25/5 Mustafa Arif Yılmaz İş Hanı Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Recep Kaleci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Recep Kaleci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Recep Kaleci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Recep Kaleci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Recep Kaleci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Recep Kaleci hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Recep Kaleci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.