Doç. Dr. Remzi Beştaş

Gastroenteroloji · Daha fazla

Diyarbakır 1 adres

Uzm. Dr. Remzi Beştaş, Memorial Dicle Hastanesinde hizmet vermektedir.

Makaleler

• O

Acılı mide ve sırt ağrısı çrkşyordum.tüm kontrollerim yapılmıştı.sadece endoskopi kalmıştı.yapıldı,parça alındı.ağrılarımın yinede olmaması gerwktiğini söyledi.ertesi akşam yine mide ağrısı yaşadım ,acile seruma gittim.ertesi sabah ta ona yine ağrı yaşadığımı söyledim.hayır bumağrılar yalan.serumla geçiyorsa sen yalan söylüyorsun dedi.işte vöyle bir yaklaşımı olan doktor biri

• Memorial Dicle Hastanesi Endoskopi  •

• R

Remzi hocayla Ülseratif kolit teşhisi konularak tanışmıştık çok kötü durumdaydım gerek kan değer düşüklüğüm gerek hastalığımın aktifliği sayesinde ki sosyal hayatımda ki kötü durumlar.Hepsi Remzi hocamın ilgisiyle düzeldi eski hayatıma geri döndüm.Gözü kapalı kendizi emanet edeceğiniz bir doktor Allah razı olsun

• Memorial Dicle Hastanesi Kolonoskopi  •

• N

21 yaşında araştırma hastanesinde iken gittim büyük ihtimalle mide kanaması olmuştu ve gastrit ve refü vardı verdiği ilaçlar ve tedavisi sayesinde allah in izniyle düzeldi ve sorunum kalktı ortadan allah razı olsun hocamızdan ilmi her zaman daim olsun

• başka bir yer Diğer  •

Yaklaşık beş yol mide rahatsızlığım vardı Remzi hocamın teşhis ve tedavisinden sonra hiç bir şeyim kalmadı.Ahlakıyla insanlığıyla ve doktorluğuyala mükemmel bir insan.

• Memorial Dicle Hastanesi Mide rahatsızlığı  •

• M

Abartmiyorum bu adamdan gördüğünüz ilgiyi aile bireylerinizden göremezsiniz. Çok ilgili, insancıl, cana yakın, tedavi için öncelikle hastayı sonuna dek dinleyen çok naif bir hekim. Başarıların daim olsun hocam.

•  •

• Z

ilmi yanında insani özellikleri de bir arada bulunduran nadide doktor..çölyak hastalığımda her daim yanımda olan hekimim..gülümsemen hiç eksik olmasın...Diyarbakırlı hastaların hasret olduğu güven ve samimiyet sizde fazlasıyla mevcut..

•  •