Uzm Dr Remzi Toprak, Tıp fakültesinden mezun olduğum ilk günden bu yana, mikroorganizmaların dünyasını anlamayı ve bu görünmez düşmanlara karşı insan sağlığını korumayı bir meslekten öte, bir yaşam amacı olarak benimsedim. Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı olarak sürdürdüğüm kariyer yolculuğumda, tıbbın en dinamik alanlarından birinde hizmet vermenin sorumluluğunu taşıyorum.
Eğitim hayatım boyunca edindiğim teorik bilgileri, yıllar içinde farklı klinik vakalar ve saha tecrübeleriyle harmanlayarak uzmanlık seviyesine taşıdım. Meslek hayatım süresince; viral hepatitlerden HIV/AIDS’e, hastane enfeksiyonlarından diyabetik ayak yaralarına ve seyahat sağlığına kadar geniş bir yelpazede tanı ve tedavi süreçlerini yönettim. Teknolojinin ve modern tıbbın sunduğu en güncel yaklaşımları takip etmek, benim için hastalarıma en doğru çözümü sunmanın temel anahtarıdır. Bugün, Tuzla GİSBİR Hastanesi bünyesinde çalışmalarıma devam ederken, hastalarımı sadece tedavi edilen birer "vaka" olarak değil, bütüncül bir yaklaşımla sağlığına kavuşturulması gereken bireyler olarak görüyorum. Hastanemizin sunduğu modern teknik altyapı ile enfeksiyon kontrol yönetimi, akılcı antibiyotik kullanımı ve bağışıklama (aşılama) çalışmaları konularında titizlikle çalışıyorum. Amacım; bilimin ışığında, etik değerlerden ödün vermeden, her hastamın hastanemizden sağlıkla ve güvenle ayrılmasını sağlamaktır. Görünmeyen risklere karşı, görünen bir titizlikle sağlığınız için buradayım.
Enfeksiyon Hastalıkları Randevusu
VDRL Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
- Sigortası olan hastalar
ne...u
Annem bacağından enfeksiyon vardı bacağı çok şişmişti yürüyemez hala geldi remzi hocaya randevu aldık araçla hastaneye geldik annem ayağından araçtan inmekte zorlandı bende remzi hocaya söylediğimde araca kadar gelip anneme bakıp yatış yapilmasi gerektiğini söylemişti çok mütevazı isinin ehli bilgili bir doktor annemin hastalik sürecinde hergun bizimle ilgilenmiş ve ayrıca hergun odasına gidip bilgi almak istediğimde beni hergun dinleyip ayrıntılı şekilde bizi aydinlatmistir herkeze tavsiye ederim burdan kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ederim
• Pendik Bölge Hastanesi • Enfeksiyon Hastalıkları Randevusu •
de...
16 günlük hastane Covid tedavim sürecinde, büyük bir sabır ve özveri ile tedavimi yapmış dünya iyisi ilgilisi bölge hastenesinde görev yapan canım doktorumdur. Evde devam eden tedavimdede arayıp heran ulaşabildim.
Kendisine birde burdan sonsuz minnet ve teşekkürlerimle .• Pendik Bölge Hastanesi • Diğer •
Remzi Toprak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Remzi Toprak, Enfeksiyon Hastalıkları. Size Remzi Toprak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enfeksiyon Hastalıkları Randevusu, Akciğer Biyopsisi, Akciğer Ve Plevra Biyopsisi, Covid PCR Testi, Diyabetik Ayak Tedavileri, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Fana(Antinükleer Antikor), Hemaferez.
Remzi Toprak adresi nerede?Remzi Toprak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sahil Yolu No:2 Evliya Çelebi Mah. Tuzla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Remzi Toprak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Remzi Toprak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Remzi Toprak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Remzi Toprak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Remzi Toprak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Remzi Toprak hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Remzi Toprak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Remzi Toprak hangi sigortaları kabul ediyor?Remzi Toprak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.