3 Boyutlu Skolyoz Fizyoterapisi
Ameliyatsız Boyun Ağrısı Tedavisi
Ameliyatsız Boyun Düzleşmesi Tedavisi
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Hakkımda
Remziye BULUT 2006 tarihinde Süleyman Demirel Üniversitesi Fizik tedavi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun oldu.Mesleki kariyerine katkısı olacağına i...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ (ISPARTA 2002-2006)
Fotoğraflar
Bemer Fiziksel Damar Terapisi
Boyun Fıtığı
Diz Protezi Sonrası Rehabilitasyon
Fizyonar Klinik
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Evde Fizyoterapi
Dakiklik
Alaka
Mekan
ya...
REMZİYE HOCAM GERÇEKTEN COK BASARİLİ VE SİCAK KANLİ BİRİ.HASTASİNA DETAYLİ BİLGİ VERİYOR VE GERCEKTEN COK GUZEL HASTASİNA POZİTİF ENERJİ VERİYOR İLK SEANSİMA GİTTİM BOYUN FİTİGİM BEL FİTİGİM VE SKOLYOZUM DA EGİMLİK VAR VE BANA DETAYLİ SEKİLDE YAPİLACAK TEDAWİMİ UYGULANACAK SEANSLARİMİN HEPSİNİ ANLATTİ GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİR DOKTOR VE BRANSİNDA BÖLÜMÜN DE COK BAŞARILI. KLİNİKDEKİ ÇALIŞAN ARKADAŞLAR DA GERÇEKTEN HASTAYA VE HASTA YAKİNİYLA COK İYİ İLGİLENİYOR LAR GÜLER YÜZLÜLER VE KLİNİK GERÇEK DEN COK TEMİZ HİJYEN VE DUZENLİ PRENSİPLİ BİR YER. REMZİYE BULUT COŞKAN HOCAM DAN ÇOK MEMNUNUM VE GÖZÜNÜZ KAPALİ BİR ŞEKİLDE GİDİN DERİM BEN GÖNÜL RAHATLİYLA GİDİYORUM HERKESE DE TAVSİYE EDERİM GİDİN DİYE. İSMİM YAKUP
em...n
1 ay önce araştırmalarım sonucu Remziye hanımı keşfettim. Muayene sonrası direk seanslara başladık. Buraya gelmeden önce yürütmeyen bacak ağrım ve bel ağrılarım beni oldukça zorlarken 5. Seansdan sonra gözle görülür bir rahatlama yaşadım özellikle yaptığım iş sebebiyle uzun süreli ayakta kalamıyordum bu gün son seansımı alıyorum ve işe çok daha rahat gidip çalışabiliyorum.Tüm ekibe ve Remziye hocama ilgi, alaka ve başarılı tedavi hizmetleri için teşekkür ediyorum.
ne...
Fizyonar kliniğe daha önceden eşim gelip memnun kalmıştı.Boyun düzleşmesi, boyun fıtığı ve bunların getirileri olan ağrılarım için bende gelmek istedim 8 seans aldım.gelmeden önce sürekli ve şiddetli baş ağrılarım 6-7 seans sonunda rahatlamaya başladı, özellikle sabahlari ağrısız uyanıyorum uyku kalitem düzeldi. Günlük işlerimi , yürüyüşlerimi çok daha rahat yapabiliyorum. Hayat kalitem arttı . Remziye hocam ve ekibine hayatıma dokunduklari için teşekkür ederim
ra...z
16 yaşımda bel fıtığı rahatsızlığıyla geldim ve başta hiç böyle bir gelişim sağlayıp bu kadar iyi bir doktora gelebileceğimi düşünmemiştim.Fakat Remziye hanımla ilk tanıştığımız andan itibaren enerjimiz,kimyamız o kadar güzel tuttu ki 1. seanstan itibaren can atarak gelmeye başladım ve hep çözüm odaklı olarak birbirimizi motive ettik.Bu süreçte sadece bir fizyoterapist olarak değil bir dost gibide yanımdaydı ve psikolojik açıdanda çok rahatlattı.Gerçekten işini tam manasıyla hakkıyla yapan bir insan.Hayatıma dokunabildiği için Remziye hocama çok teşekkür ederim.
be...y
Araştırmalarım sonucu remziye hocam ve güzel ekibini buldum boyun fıtığı ve ileri derece boyun düzleşmesi ile geldim bugün 4. Seansımı aldım daha ön görüşmeden sonra bile iyileşeceğime inandım ve öylede oldu 2 seanstan sonra olumlu etkileri görmeye başladık .rahatladım hareket kısıtlılığım azaldı şuanda iyiyim daha iyi olacağım bu ekip sayesinde herkes çok tatlı Güler yüzlü kaliteli hizmet teşekkür ediyorum
Arkadaş tavsiyesiyle tanıştık hocamla. 10 seans boyun fıtığı tanısıyla tedaviye başladık. Bu tedaviye başlamadan önce gittiğim hastanede
Şifa bulamadım. Şu an iyileştiğimi hissediyorum. Normal yaşantıma geri döndüm. Klinik çok düzenli işliyor, temiz, tüm çalışanlar güleryüzlü, ilgili.
ar...
Araştırmalarım sonucu fizyonar kliniği buldum. Belde fıtık ve çekme ile başvurdum seanslara başladık. Şuanda 6 . Seansimi alıyorum fakat 3 senasta rahatlama hissettim ve ağrılarım azaldı bı iki seans sonra tedavimi bitiricez inşallah. En başta yürümem bile düzeldi diyebilirim . Ekip muhteşem, Remziye hocam varlığıyla bile motive ediyor herkese teşekkür ediyorum ve tavsiye ediyorum
Remziye Hanımla 9 seansı geride bıraktım. Hala da tedavi sürecim devam ediyor. Bel fıtığı şikayetiyle gittim. Benim için öncelik üslup ve yaklaşımdır. Hem Remziye Hanım hem ekibi çok güler yüzlü, sıcakkanlı, samimi. Kendinizi hiç yabancı hissetmiyorsunuz orada. Herkes her zaman çok kibar. Remziye hanımın işinde ehil, tecrübeli olduğu zaten ilk seansından anlaşılıyor. Eşim de daha önce 15 seans başka bir yere gitmişti. Remziye hanımla ilk muayenede işine hakim olduğunun belli olduğunu belirtti. Ne yaptığını, vücuttaki sıkıntıları bütüncül olarak anlayan birisi. Belden sonra da boyun tedavisine geçmeyi düşünüyorum. Bel ağrılarım hafifledi, tamamen geçtiğinde de buraya not eklemeyi çok isterim. Tüm ekibe başarılarının devamını dilerim.
nu...
Fizyonar kliniğe gelinim geliyordu tavsiyesi üzerine bende başladım. şuan 8. Seansını alıyorum. 5 ve sonraki seanslarda kolumdaki hareket açıklığını kazandığını yavaş yavaş hissediyorum . Kapıdan girdiğimden tedaviyi bitirme sürecine kadar ekibin disiplini , düzeni ,pozitif enerjileri ,buradaki akış harika herkese tesekkür ederim
kü...
Skolyoz başlangıcıyla doktorumuzun önerisi üzerine fizyonar kliniğe geldik şuan 10. Seansımı almaktayım gelmeden önce var olan ağrılarım 6. Seanstan sonra hafiflemeye başladı hocamın ilk günden beri yaklaşımı samimi ve özveriliydi aynı şekilde ekibi içinde okdukça memnunum ilerleyen seanslarda daha iyi olacağımı hissediyorum
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ (ISPARTA 2002-2006)
Deneyimler
- DARICA FARABİ EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ/KOCAELİ