Histerosalpingografi (HSG)
Kavaslı Mah. Uğur Mumcu Cad.No:101 İskenderun Yolu, Hatay
Özel Defne Hastanesi
4 hasta yorumu
oz...4
Inşallah hastane yönetimi kıymetini biliyordur. Zor bir ria ameliyatının üstesinden geldi.sağlığıma kavuşturdu.
ay...n
İşinin ehli süper bir doktor ..En iyi özelliği profosyonelligi bir kenara hastasını dinlemesi ve ilgili olması. Aradiğimiz vakit ne olursa olsun üşenmeden ve rahatsiz olmadan telefona cevap verip gerekli bütün yardımı yapması.Reşat Mısırlı çooook Teşekkürler.
al...ş
doktorumla uzun zaman önce tanıştım..hamile kalmıştım..yanına gittim muayanemi oldum..birkaçgün sonra fenalaştım..hastaneye gittim gece yarısı üşenmeden geldi. uzun bir muayeneden sonra dış gebelik teşhisini koydu. sağlığımı riske atmadan bu durumdan kurtardı..bu yüzden doktor beye minnettarım..birçok kişiye önerdim.
ze...p
Acil bir sağlık sorunu yaşadığım gün tanıştım.İyiki tanıştığım doktor o oldu.Bana uyguladğı operasyon ve tedaviden çok memnunum.Rutin kontrollerimde bana ilgili davranışından dolayı çok teşekkür ediyorum.Çalışmalarında başarılar dilerim.
Bu uzman için henüz bir özgeçmiş bilgisi eklenmemiş
Bu hekim/uzman henüz herhangi bir özgeçmiş bilgisini eklememiş.
Hatay Histerosalpingografi (HSG)
Hatay Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler
Hatay Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar
Hatay Doğum Öncesi Eğitim Ve Doğuma Hazırlık
Hatay Abdominal Ultrasonografi
Hatay Pelvik Muayene Ve Pap Smear
Hatay Salpingo Ooferektomi(Histerektomi)
Hatay Total Abdominal Histerektomi(Histerektomi)
Daha fazla (15)Hatay bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Hatay bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları