0850… Ücret öğren

Merhaba, ben Psikolog Resul Kaçira.
Van’da Pearly Psikoloji Merkezi’nde yüz yüze, aynı zamanda online olarak danışan kabul etmekteyim.

Psikoloji alanındaki eğitimim ve mesleki çalışmalarım doğrultusunda; yetişkin, çocuk, ergen, çift ve ailelerle çalışmaktayım. Seans sürecinde her bireyin yaşam öyküsünü, duygusal yükünü ve ihtiyaçlarını kendi koşulları içinde ele almayı; kişiye özel, güven temelli ve profesyonel bir çalışma alanı sunmayı önemsemekteyim.

Bazen kişi ne yaşadığını bilse de neden bu kadar zorlandığını anlamakta güçlük çekebilir. Kaygı, yoğun düşünceler, ilişki problemleri, özgüven eksikliği, duygusal yorgunluk ya da yaşamın farklı dönemlerinde ortaya çıkan psikolojik zorlanmalar, zamanla kişinin hem iç dünyasını hem de günlük yaşamını etkileyebilir. Bu noktada danışmanlık süreci, kişinin kendini daha iyi anlamasına, zorlandığı alanları fark etmesine ve daha sağlıklı adımlar atmasına yardımcı olabilir.

Çalışmalarımda özellikle kaygı, panik atak, takıntılı düşünceler, özgüven sorunları, ilişki ve iletişim problemleri, aile içi çatışmalar, duygusal yıpranma, boşanma süreci ile çocuk ve ergenlerde görülen duygusal ve davranışsal güçlükler üzerine yoğunlaşmaktayım.

Danışanlarımla çalışırken; yargılanmadan konuşabildikleri, anlaşıldıklarını hissedebildikleri, profesyonel sınırlar içinde ilerleyen samimi ve güvenli bir alan oluşturmaya özen göstermekteyim. Amacım, yalnızca yaşanan sorunu konuşmak değil; kişinin kendini daha iyi tanımasına, içsel gücünü fark etmesine ve yaşamında daha dengeli bir süreç oluşturmasına eşlik etmektir.

Yetişkin

Alipaşa Mahallesi Baro Sokak No:20/54, Van 65100

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

• H

Kapıdan girdiğim ilk andan itibaren Resul Bey'in samimiyetini hissedebiliyorum. Seans odası benim için sadece bir oda değil anlaşıldığım duyulduğum farkındalık kazandığım sabit olan fikirlerimin değiştiği hayata farklı yerden bakmamı sağlayan güvenli bir alan . Terapi saati benim için haftanın en mutlu saati oldu diyebilirim.Resul Hoca seans öncesi ve sonrasında da çok ilgili ve çok yardımcı. Bu süreçte bana asla yalnız olmadığımı hissettirdi ve açıkçası en büyük motive kaynağım Resul Hoca oldu. Kendisiyle yolum kesiştiği için kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum. Emekleri ve desteği kendisine minnettarım

• Pearly Psikoloji Merkezi Diğer  •

• D

Resul Hoca’m her daim profesyonelliğini muhafaza eder ve dokunulmamış hiçbir konu bırakmaz.Her daim kibarlığını korur ve en önemlisi seanslarından önce ilgili konu hakkında düzenini kurmuş-tespitini yapmış şekilde başlar.Biz senden razıyız hocam.

• N

açıkçası bazen görmediğim ,anlamakta zorlandığım,kabullenmek istemediğim ve dile getiremediğim şeyler oluyordu hala oluyor fakat eskisi kadar değil. Yapbozun eksik parçalarını daha hızlı buluyorum ve kendimin farkına varıyorum.Bunları fark etmemi ve yüzleşmemi sağladınız sağlıcakla kalın.

• Pearly Psikoloji Merkezi  •

Çok başarılı bir hekim herkese tavsiye ediyorum seanslar çok iyi ve etkili geçiyor

• Pearly Psikoloji Merkezi  •

İlk seansta bile farkındalık çok kazandım yaşadığım süreci bu kadar sağlıklı atlatacağımı düşünmemiştim tavsiye ederim

• Pearly Psikoloji Merkezi Online Terapi  •

• G

Resul hoca ile terapiye başlamak hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri oldu. Kendisiyle yaklaşık 6 aydır seans yapmaktayız. İlk günden itibaren güven veren, yargısız, sakin ve gerçekten dinleyen bir uzman. Her seans sonrası kendimi daha iyi, daha güçlü ve hafiflemiş hissediyorum. Hem profesyonelliği hem de insani yaklaşımı mükemmel. Zorlandığım her konuda doğru şekilde yönlendirdi ve farkındalık kazanmama çok yardımcı oldu. En önemlisi, onun sayesinde kendimi sevmeyi ve değerimi görmeyi öğrendim. Kendini geliştirmek ve içsel olarak güçlenmek isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Y

Başlarken bu kadar fayda göreceğimi hiç tahmin etmezdim. Zamanla hem kendimi daha iyi tanıdım hem de yaşadığım sorunlara farklı bir gözle bakmayı öğrendim. Empatik yaklaşımı ve sabırlı dinleyişi sayesinde her seans bana iyi geldi. Gerçekten işini severek yapan bir uzman, gönülden tavsiye ederim.

Psk. Resul Kaçira

Değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederim.

Hayatı ellerimden kaçırdığımı sandığım bir dönemde aldığım destekle tekrar hayat amacımı buldum. Normalde konuşarak bişeylerin çözüleceğini düşünen biri değildim. Süreçteki olumlu değişimden dolayı bunu yazıyorum. Aklında soru işareti olanlar için belki benimde bir faydam olur herşeye rağmen hayat yaşamaya değer.

Psk. Resul Kaçira

Böyle hissetmenize çok sevindim, teşekkür ederim

• H

Eskiden konuşmak neyi çözer ki diyodum, artık anladım kelimeler sihirliymiş. Kendisiyle savaşan biriyken şimdi üstüme bi sakinlik geldi, halimi kabul geldi. Yeniden inşa ettik beni sanki, hafriyatla ilgilenmez oldum. Çok emeği var Resul beyin. Geçmişin hesaplarını kapatmayı öğretti, şu hayatta kendim için yaptığım belki de en iyi şey terapi almaktı. İyi ki tanımışım, iyi ki siz Resul bey

Psk. Resul Kaçira

Değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim.

• I

Psikolojik destek almak için baya
    araştırma yaptım sonunda Resul bey ile tanıştım seanslara online üzerinden katılım sağlamaya başladım bu süreçte kendisine minnettarım aldığımız sonuçlar ve hayat kalitem özgüvenim ve güvende hissetmemi sağladı online seanslarda hiç bu kadar ilerleme kaydedeceğimi düşünmüyordum ben ve oğlum İyiki yollarımız kesişmiş .

• Online Danışmanlık Diğer  •

Psk. Resul Kaçira

Güzel düşünceleriniz beni çok mutlu etti, teşekkür ederim.