Uzm. Fzt. Rıza Altınel, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuş olup , Hastalarına kendi merkezinde hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Röportaj

Uzm. Fzt. Rıza Altınel

Mehmetçik Mah. 2576. Sok. Şahanlar D Life Çamlık, Pamukkale, Denizli 20150

• Sigortası olan hastalar

• T

Rıza Hocaya annemin şiddetli bel ağrısı ve yürüyememe şikayeti ile başvurduk. Aldığımız manuel tedaviler sayesinde annem çok daha iyi. Tavsiye ederim.

• B

Bel, boyun, sırt ağrıları ve fibromiyalji gibi rahatsızlıklarım nedeniyle tedavime başlandı. Tedavinin ilk günlerine göre çok daha iyi durumdayım. Doktor Rıza Bey'in ilgisinden dolayı da çok memnun kaldığımı ifade etmek isterim.

• Z

Rıza hocama arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım şiddetli bel ve boyun fıtıkları ile başvurdum. Tek seansta bile ağrılarım ciddi oranda azaldı , sol bacağımdaki uyuşmalarım rahatladı , emeğine sağlık herkese içten tavsiye ediyorum .

• M

Boyun ve bel fıtığı şikayetleriyle gitmiştim uyuşmalarım ve şiddetli ağrılarım geçti yürüyüşüm daha rahatladı Rıza bey ile tedavim çok iyi gidiyor ciddi anlamda düzelmeler oldu herkese gönülden tavsiye ederim benim ailemdeki herkes Rıza beyi tercih ediyor Biz çok memnunuz kendisinden

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi  •

Rıza Hocaya şiddetli bel ağrısı tutulma ve yürüyememe sebebiyle başvurum. İlk seansta daha iyi oldum. Seanslar sonucunda çok daha iyiye gidiyorum.Tavsiye ederim.

• N

Yürüyemeyecek derecede bel fıtığı ve uyuşma şikayetlerim ile Rıza hocaya başvurdum , aldığım manuel terapi ve egzersiz yaklaşımı ile 2 hafta içinde sağlığıma kavuştum herkese tavsiye ediyorum .

• N

Rıza beye yürüyemeyecek şekilde bel ve kalça ağrıları ile başvurdum ' aldığım Manuel tedaviler sonrası sağlığıma kavuştum herkese tavsiye ederim .

• M

Rıza Hocaya boyun fıtığı ve ellerde uyuşma şikayeti ile başvurdum. Aldığım manuel tedaviler sonucu sağlığıma kavuştum şikayetlerim tamamen bitti. Tavsiye ederim.

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi  •

İlk seansta bile belimde rahatlama oldu rıza beyin detaylı açıklamaları sayesinde artık ne yapacağımı daha iyi biliyorum herkese tavsiye ederim

• K

Rıza Hocaya ameliyatlık derecede olan boyun fıtığı ile başvurdum. Aldığım manuel tedaviler sayesinde çok daha iyiyim. Ameliyat olmama gerek kalmadı.

• Uzm. Fzt. Rıza Altınel Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi  •