Meslek hayatı boyunca çeşitli özel sağlık kuruluşlarında kardiyoloji alanında hizmet vermiştir. Şu anda Özel Egemed Kuşadası Hastanesi'nde Kardiyoloji Uzmanı olarak hastalarına hizmet vermektedir.
İlgi Alanları:
Esd (Sedimantasyon)
Hemaferez
Kontrol Randevusu
ze...4
Allah Riza hocadan razı olsun alanında uzman bir doktor herkesin gözü kapalı teslim olabileceği samimiyeti bilgisi ve ilgisiyle hastalara güven veren birisi. Ve babamin anadamari %100 tıkalıydi açık kalp ameliyatı olmasi gerekebilirdi ancak buna vakit yoktu o gece acilde babamin hayatini kurtardı ve stentle o damari açtı. O yuzden isindeki başarısınida kanıtlamış oldu. Burdan ona çok teşekkür ediyorum
mi...r
2013 Ocak Ayında Gögüs ağrısı şikayetimle ilgili acil servise gittim kalp krizi geçirdiğimi anlayıp bana anjiyo yaptı ve tıkalı damarı açarak stent taktı.Sonraki 1 senede devamlı kontrole gittim her seferinde yakından ilgilendi.Kendisine ve yanında çalışan Zöhre Hemşireye Teşekkür ediyorum
Korhan KORKMAZ
ko...z
Korhan KORKMAZ
ah...ı
geçen sene 6.ayda anjiyo ile ilgili olarak kendisinden bahsedildi. Anjiyomu doktor bey yaptı %90 tıkalı ana damara sten taktı ve şu anda sağlığıma kavuşmuş var olan yüksek tansiyonum düşmüş durumda emin ellerde olmak istiyen herkese doktor beye kendilerini teslim etmelerini öneriyorum.Her şey için kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum
Rıza Hakiki isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rıza Hakiki, Kardiyoloji. Size Rıza Hakiki tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kardiyoloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Kontrol Randevusu.
Rıza Hakiki adresi nerede?Rıza Hakiki şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Türkmen, No:23, Ant Sk., 09400 Kuşadası/Aydın Kuşadası
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rıza Hakiki isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rıza Hakiki online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Rıza Hakiki isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rıza Hakiki, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Rıza Hakiki hangi dilleri konuşuyor?Rıza Hakiki ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rıza Hakiki isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rıza Hakiki tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rıza Hakiki hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Rıza Hakiki hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rıza Hakiki hangi sigortaları kabul ediyor?Rıza Hakiki tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.