- Dil ve Konuşma Bozuklukları
- Gecikmiş Dil ve Konuşma
- Afazi
- Akıcılık Bozuklukları
Davraz, 3952 Sokak No:11 Daire:1, Isparta Merkez, Isparta Merkez, Isparta 32100
Rumeysa hanım’a kızım 3 yaşını geçince gittik, çok az kelimesi vardı yaşıtlarının gerisindeydi. Rümeysa hanım kesinlikle çok ilgili, güzel gözlem yapıyor, geri dönüşleri bizim için her zaman aydınlatıcı oldu. Tam vaktinde alıyor, güleryüzle karşılıyor, hep severek gittik terapilere. 6 ay gibi kısa bir sürede inanılmaz bir değişim yaşadı kızım, artık yaşıtları gibi hikayeler anlatmaya başlamıştı çok mutlu ayrıldık, yollarımız kesiştiği için çok şanslıyız.
C
ce...n
Rümeysa hanımla bu sürece başladığımızda oğlum 4.5 yaşındaydı yaklaşık 35 seans devam ettik. Oğlumun kelime haznesi çok azdı. En fazla 3 kelimeden oluşan cümle kurabiliyordu. Anlaşılabilirliği çok düşüktü sadece biz anlayabiliyorduk söylediği kelimeleri, dudak kapama harflerinin hiçbirini söylemiyor dudaklarını kapatmıyordu, dudak hareketleri kısıtlıydı, o, ö, u, ü harflerinde dudaklar öne gelmiyordu, şükürler olsun ki bu sorunların çoğunu hallettik, artık hedefimiz anlaşılabilirliği yükseltmek Rümeysa hanım gerçekten sabrıyla, güleryüzlülüğü ve enerjisiyle, işinde harika birisi iyiki tanımışız
f....g
Güler yüzlü ve oğlumla çok güzel ilgilenen rümeysa hanımın emeğine sağlık . Oğlumun konuşması kısa bir sürede çok düzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.
R
r....ö
Oğlumun konuşması iyi yönde düzeldi . Çıkaramadığı harfleri kısa sürede öğrendi rümeysa hanım sayesinde kendine öz güveni gelişti ilgisi ve sevgisi sayesinde daha akıcı konuşmaya başladı :)
• Peron Dil, Konuşma ve Ergoterapi Merkezi • Diğer •
Oğlumun seslendiremediği bazı harfler vardı. 1. Sınıfa başmadan önce okuma yazma sırasında sorun yaşamaması için Rümeysa hocama başvurduk. Çok kısa zamanda da sonuç aldık. L-R-Ç seslerini çıkaramıyordu oğlum; Rümeysa hocam gerek çocuklara olan yaklaşımı gerekse de işinde ki profesyonelliğiyle çok kısa sürede bu sesleri hayatımıza kattı :) Oğlum terapi seanslarına koşarak gidiyordu çünkü hocamla oyun arkadaşı oldular adeta. Eğlenerek öğrendi oğlum.
me...n
5 yaşındaki oğlum K,L,R,Z gibi harfleri çıkaramıyordu.Rümeysa hanıma gitmeye karar verdik.Oğlumla gerçekten ailemizden biri gibi ilgilendi ve çokta güzel ilerleme kaydettik.Biz çok memnun kaldık ve herkese tavsiye ediyoruz.İşini fazlasıyla önemseyip dikkatli çalışıyor.Her şey için takdir ediyor iyi çalışmalar diliyoruz.
Y
yu...r
Rumeysa hocamızla yaklaşık 1 yıldır terapi eğitimi aldık bize ve kızımız ıraz esilaya verdiği destek ve egitim için emeğinize sağlık iyki rümeysa hocamızı tanımışız kizim onun sayesinde konuşma hece kurabilme yeteneği artı arkadaşlarına kendini ozguvenli bir şekilde ifade etti iyki varsınız hocam emeğinize sağlık
ek...y
Oğlum konuşarak kendini ifade edemiyordu.Terapi gördükten sonra konuşması düzeldi.Kelimeleri doğru çıkarınca kendine güveni geldi.Biz çok memnun kaldık tavsiye ederiz
• Peron Dil, Konuşma ve Ergoterapi Merkezi • Diğer •
5 yaşındaki kızım için Rümeysa hanımla tanıştık.Kızım R ve L seslerini tam olarak çıkaramıyordu.Bu konuda çok endişeliydim. Yaklaşık 3 aydır beraberiz ve bu kadar kısa bir sürede R ve L sesleri düzeldi. Rümeysa hanımın güler yüzü sayesinde uyum sağlama sürecince hiç zorluk yaşamadık.Güzel bir şekilde eğitimimizi tamamladık. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
b....b
Rümeysa hanımla nısan 2024 yılında başladık. Çocuğum da harf tekrarı , bazı kelimeleri çıkaramama ve harf karıştırma(ç yerine ş ,g yerine d gibi) oluyordu. Rümeysa hocamın yardımı, deneyimi, sevgisi ve sabrı ile bu süreci en kısa zamanda hallettik. Geçen sene ile bu sene arasında ki o güzel farkı gördükce Rümeysa hocama dua ediyorum. Ve dil terapisi alacak olanlara kesinlikle öneriyorum.
• Peron Dil, Konuşma ve Ergoterapi Merkezi • Diğer •
Rumeysa İnan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rumeysa İnan, Dil ve Konuşma Terapisi.
Rumeysa İnan adresi nerede?Rumeysa İnan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Davraz, 3952 Sokak No:11 Daire:1, Isparta Merkez Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rumeysa İnan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Rumeysa İnan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Rumeysa İnan hangi dilleri konuşuyor?Rumeysa İnan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rumeysa İnan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rumeysa İnan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Rumeysa İnan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Rumeysa İnan hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Rumeysa İnan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.