Mezuniyetinin ardından iki yıl boyunca özel sektörde çalışan Arslan, 2020 yılında Tunceli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne atanmış ve burada iki yıl boyunca kamu sektöründe görev almıştır. 2023 yılında, diş hekimi arkadaşlarıyla birlikte Özel Pertek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’ni kurmuş, 2025 yılında ise Crown Dental ile birleşerek daha geniş bir hizmet ağına ulaşmıştır.
Meslek hayatı boyunca yurt içi ve yurt dışında pek çok eğitim programına katılarak, güncel tedavi yöntemlerini takip etmiş ve bu sayede alanında önemli bir deneyim kazanmıştır. Özellikle diş ve dişeti hastalıkları, yumuşak doku cerrahileri, protetik tedaviler, implantoloji, kemik büyütme (augmentasyon) gibi alanlarda yüksek başarı oranlarına ulaşmıştır. Ayrıca, kanal tedavisi, retreatment (yenileme), kök ucu açık diş tedavisi ve endodontik cerrahi gibi zorlu işlemlerde de başarılı bir performans sergilemiştir.
Sadık Arslan, aynı zamanda ağız içi tarayıcılar ve gülüş tasarımı gibi son teknolojiler konusunda derinlemesine bilgiye sahip olup, Tunceli’de medikal estetik alanında da tanınan bir isim olmuştur. Özellikle Botoks uygulamaları konusunda edindiği uzmanlıkla, bu alandaki gelişmeleri sürekli olarak takip etmekte ve yurt içi ile yurt dışında eğitimlerle kendisini sürekli geliştirmektedir.
- Diş Çürükleri ,
- Diş ve Diş eti hastalıkları ,
- Diş Gıcırdatma ,
- Liken Planus ,
- Lökoplaki ,
İSTİKLAL MAH. YAŞAR KEMAL CAD. NEJDET BERK APT.NO:8/1, 62100 Pertek/Tunceli, Pertek , Tunceli 62100
Moğultay Opr. Dr. Mehmet Karaman Cad. No:28, 62000 Tunceli Merkez/Tunceli, Tunceli 62000
Diş Hekimi Randevusu
İSTİKLAL MAH. YAŞAR KEMAL CAD. NEJDET BERK APT.NO:8/1, 62100 Pertek/Tunceli, Tunceli
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Tunceli Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
CROWN DENTAL PERTEK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Sadık Arslan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Sadık Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sadık Arslan, Diş Hekimi. Size Sadık Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lokal Anestezi, Dental Anestezi, İmplant, Diş Beyazlatma, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Ve Parsiyel Protezler, Cep Derinliği Azaltma, Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr), Çene Eklemleri Tedavisi, Köprü.
Sadık Arslan adresi nerede?Sadık Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İSTİKLAL MAH. YAŞAR KEMAL CAD. NEJDET BERK APT.NO:8/1, 62100 Pertek/Tunceli Tunceli
- Moğultay Opr. Dr. Mehmet Karaman Cad. No:28, 62000 Tunceli Merkez/Tunceli Tunceli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sadık Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sadık Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sadık Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sadık Arslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sadık Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.