- Gebelik ,
Pelvik Muayene Ve Pap Smear
Rahim Filmi
Sezeryan Doğum
i̇...e
İlgisiz bir hekim 3 aylık gebeydim muayene olduğumda ultrasona baktı bilgilendirme yapmadan ultrason kağıdını elime verdi çıkabilirsin dedi şikayetlerimi dinlemedi
• başka bir yer • Diğer •Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Sadık Kükrer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sadık Kükrer, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Sadık Kükrer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, Doğum Kontrol, Aşılama Yöntemi, Laparoskopi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Histerektomi, Pelvik Muayene Ve Pap Smear.
Sadık Kükrer adresi nerede?Sadık Kükrer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Döşeme Mahallesi Erdal Acet Caddesi No:10 Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sadık Kükrer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sadık Kükrer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sadık Kükrer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sadık Kükrer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Sadık Kükrer hangi dilleri konuşuyor?Sadık Kükrer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sadık Kükrer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sadık Kükrer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sadık Kükrer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sadık Kükrer hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Sadık Kükrer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Sadık Kükrer hangi sigortaları kabul ediyor?Sadık Kükrer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Seyhan bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Seyhan bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Seyhan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
- Seyhan bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları